• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Na maloj prikolici probušena guma. Dimenzija je 185/70-14 koja se teško pronađe rabljena. Uspel sam pronajti tko prodaje rabljene felge 16 cola od Citroena (pašu vijci), sa fest starim gumama (DOT 4106) i moral sam jutros hitno po njih. Zato sam tak naprasno napustil forum.
Prikolica je dobila umjesto navedenih 185/70-14, gume 205/55-16.
Moral sam kupiti 4 komada i sad imam viška dvije felge 16" i dvije 14". Ako netko treba, nek se javi pa se dogovorimo.

Možda netko ima podatak koliko se smiju nadrukati i kolika je nosivost tih zamjenskih. Biti ću zahvalan ako javi.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Pregledal sam 2x sa svake strane, ali nisam našel. Gume su zimske Michelin Alpin. Na starim 185/70-14 piše nosivost 576 (ili tu negde) kg i pritisak 3 bara.
Za sad sam ih nadrukal na 2,5 bar, a tak sam i stare.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Ne, uopće nisam pronašel nikakve podatke o nosivosti ili pritisku, neovisno o mjernim jedinicama. Obično piše s jedne strane gume.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Ostaje mi samo da poslikam gumu na više mjesta pa pregledam zumirane fotke. Jesam malo ćorav, ali na drugim gumama vidim kaj piše.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh