A da, do 3 slobodmo bez brige napumpaš.
Baš ak nekaj teško voziš možeš 3i pol. Nebuju pukle, niš im nebu.
Kolega moj, sa 34 god.isti problem,htjeli ga na operaciju kičme,već sve dogovorio sa doktorom,putem poznanstva,i onda ga liječnica opće medicine odgovori od operacije,kaže još si mlad za operacije,kaže i njezinom suprugu je isto i odgodili su operacijuMa budem to išao riješavat čim prije. Ide žena odmah ujutro kod doktora da napiše uputnicu i samo da me malo popustiti da se mogu kretati, obavit magnet.
Znao mi se živac ukliještit ili vrat ukočit ali nikad mi nije ovako bilo. Prije su me znala tu i tamo boliti leđa, donji dio. Išao sam jedno vrijeme povremeno na masaže i ta bol je nestala. Znao sam se sam tu i tamo istezati i zadnjih godinu dana nisam ni znao za bolove u leđima i sad odjednom ovo.
Shvaćamo mi tebe i to što želiš da bude po psSve ja tio znam, ali sam po prirodi takav da volim imati konkretan tvornički podatak, a ovdje on za najveći pritisak nedostaje.
Papiri su već poslani na magnet i sad samo da dogovorim termin.Kolega moj, sa 34 god.isti problem,htjeli ga na operaciju kičme,već sve dogovorio sa doktorom,putem poznanstva,i onda ga liječnica opće medicine odgovori od operacije,kaže još si mlad za operacije,kaže i njezinom suprugu je isto i odgodili su operaciju
Na kraju kaže ovako nemogu,a na operaciju ne idem,i odlučio potrošiti kolko treba da se dovede u red i otišao u Nado Centar - NADO centar Rijeka
I kaže nakon terpija i bolova i svega,danas je nov čovjek
A kad ga je presjeklo nije ni do hitne mogao,trojica su mu pomogli do auta i kad je sjeo u auto noge nikako staviti u auto,nema mrdanja,nego su iz hitne došli i dobio je inekcije u autu i čekao da počnu djelovati da bi se uopće mogao pomaknuti
Nemoj puno odgađati i biti na tabletama ,jer ti samo truju želudac,a ne rješavaju problem nego ga samo prikrivaju
Ovo je iskustvo iz prve ruke,a ti sam odluči
Želim ti brz oporavak,planovi za posao će moreti biti odgođeni,jer zdravlje je prvo
Onaj cilindar me bode u oči
To smo mi tak kupili 🤭To treba atest kak si ga predelal😉
Recimo da je tak, ako pročitaš komentar poslije tvog možda ti bu jasnijeVeči trošak transporta nego košta rega. Si se mogel uz kanal dopeljat na tehnički
Onaj cilindar me bode u oči