• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ako te je neko i potaknul sa kartom, nadam se da ptica ne leti na plavu .....

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pozdrav dragi forumaši, javlja vam se vaš kapetan, kapetan duge plovidbe.
Velikih mora, dubokih ocana sa puno puno riba, algi, prekrasnih plaža, ali danas vam se javljam iz grada ljubavi, iz Pariza. 🙂🍻
Došel na sastanak o mojoj crnoj sorti grožđa, svi me nestrpljivo isčekuju i čekaju me. Sastanak je čak sa 87 vinara najpoznatijim francuskih vina.
Našel neki hotel koji ima 1555 soba, ja u sobi 1004🙂dobro da ima lift, ima i to sa više brzina.
Inače noge zgubiš do gore, pa treba ti sigurno 10 minuta pešice iti, raskomotil se jesam sad lagana šetnja malo, 🙂
Pariz je čudo čudo✌️🇲🇫
Hotel.
👇

I malo šetnje do večeri dok imam cajta.

Sve vas toplo pozdravlja vaš kapetan✌️
Mirno more svima. ✌️🇲🇫🍻🤝⚓

@Deda Marek pa kaj bi posadil ak još sorte nemam? 🙂
Zbog toga sam i tu di jesam.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Samo da se javim da sam nazat došel u hotel na večeru, i kansije moram na sastanak opet, pričal sam im kakav traktor imam i oduševljeni su svi🙂🇲🇫✌️
Kod njih je to nekaj novoga,🇲🇫🇲🇫🤝
@lijeskakc tu ti niko niš nikoga ne čeka, tu svi normalno i pošeno delaju, teško je i borba ali nedaju se, nisu naučeni da im sve pada sneba.
Pogled na ajfelov toranj zi sobe✌️🙂
👇

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bonjour à tous, je me promène dans Paris, il fait beau la nuit. Meilleures salutations de votre capitaine.🇲🇫✌️🙂

Malo sam u španceru po kmici, predivo je po noći.
Kak su me danas dragi ljudi slušali kad sam im pričal o svojem traktoru, točno se vidi kak kuže koja to sila i moć.
Ssd budem vjerovatno dogovoril da dojdu kod mene na revijanlu vožnju malo. 🙂
Jer moraju vidjet di budem sadili trsje, to je malo složeno sve, zbog sunca, zbog vlage zraka, zbog hladovine, zbog pirjanje vjetrića, baš složen postupak, ali kaj mogu kad je takva sorta.

Ovo je predivan pogled na Avenue des Champs-Élysées 🙂🇲🇫🇲🇫🇲🇫
Sad upravo idem pešice tam.
👇

A ovo je ajfelov toranj po kmici 🇲🇫✌️
👇

Stvarno je veliki, ima nekaj turista ali nije baš ko u ljetne dane.
Tražim tu jedan restoran kaj drži naš jedan iz Dubrovnika gospodin, rastoran je baš onak u pravom francuskom štihu, tam idem na večeru jer nisam stignul jesti u hotelu, nisam imal vremena jer me tu svi čekaju na sve strane.
Inače dobiva svaki ali svaki dan friške kamenice iz Stona😉
A ja još malo u šetnju da vidim koga poznatog bum našel.
Pozdravlja vas sve vaš kapetan 🙂⚓⚓🤝😉🇲🇫Iz predivnog Pariza, Grad ljubavi. ❤️💯

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
@lijeskakc tu ti niko niš nikoga ne čeka, tu svi normalno i pošeno delaju, teško je i borba ali nedaju se, nisu naučeni da im sve pada sneba.
Baš su Francuzi poznati da najviše štrajkaju i uvijek im nekaj ne paše, tak da.....i trenutno baš je neki veliki prosvjed (na državnoj razini)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Slika od jučerašnjeg uništavanja plavca.
Pitam se koliki su poticaji na ovakve plodove :unsure:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Malo jutarnje gimnastike, disciplina veslanje
Blago tebi, ti si več na veslanju ;)

Ja imam od jučer gimnastiku, disciplina skok u vis.
Trenutno pokušavam sa motkom ali neda se...... mamicu joj poljubim, ali savladaču ja nju.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh