• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam se u pol 5 zbudil, da stignem sve napravit, a još nisam gotov. @Deda Marek
Još imam posla do pol noći.

@nedimN nije to tako strašno, dobra kvaliteta, ali na količinu se ipak nešto dogodi. Tu je puštala kompresija na drugom cilindru.
Talijane opće ne zanima kaj se dogodilo, šalju novi motor, dok kod vw nije baš tako, daju i oni motor u garanciji ali je malo natezanje.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
I dali je netko napravio kalkulaciju koliko iznosi 1 ha sjetve s kompletnim troškovima.
Nadamo se manje nego bude nosila pšenica u srpnju. Za sad za sjetvu 8ha 34000kn, na to herbicid, insekticid, fungicidi, gnojivo za prihranu. Plus gorivo i amortizacija i satnica moja i od roditelja.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh