Ja malo prije išel na intervenciju sa raketom 🙂
Ženine kolegice sposla njih 4 išle knama, a kak je vani kiša i mokro odneslo ih u grabu, na ljevi bok se parkirale par minuta od nas doma, a ja taman popodnevnim odmor, zaspal ko da je pol noći, kad počela žena kričat da se zbudim nisam znal kaj je, de sam 🙂🫣
I dojdem ja do njih i naravno sve 4 plač kaj su napravile, auto od mame, kaj bu joj rekel tata, ova druga veli bolje da sam ja vozila, joj kak su plakale ko da su neznam kaj napravile, ja zavezal gurtu ispod auta i del auto u ler i rekel koja ide nutra, nijedna neće, i jedva nekak jednu nagovoril.
I kad počel vleči sa raketom počele kričat da nisam opet znal kaj me snašlo, jer se autek nagnul, auto je golf 7 sa 10000 km 🙂krut ko kola moja doma kaj su raskopana, i ajde ja njih cuknul van i spregledal auto i nije niš osim kaje malo zguljen i blatnjav, pa ga išel malo splahnut na praonu🙂
Ali kad sam ih pital jeste vidle kaje traktor, kaj on sve more, joj kak su vesele bile🙂
Nijedna se nije ponudila da bi rekle buno ti pomogle oprat traktor, tak da bum ga ja sutra moral✌️🍻