• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
...a to je od?
Tomos dijelovi, Muha jako dobro zna, on je takoder u tome, zato sam ga oznacio, a i namjerno je slikano tak da sam "odabrani" skuze kaj je u pitanju. Sala naravno, Yankee sic, dost lose stanje, al nije ni podrapan do kraja. T15 veliki dobos, fale polugice, al za 100 kuna dobro. :ppozdrav: I jos sve to 20 kilometara od moje kuce.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja malo prije išel na intervenciju sa raketom 🙂
Ženine kolegice sposla njih 4 išle knama, a kak je vani kiša i mokro odneslo ih u grabu, na ljevi bok se parkirale par minuta od nas doma, a ja taman popodnevnim odmor, zaspal ko da je pol noći, kad počela žena kričat da se zbudim nisam znal kaj je, de sam 🙂🫣
I dojdem ja do njih i naravno sve 4 plač kaj su napravile, auto od mame, kaj bu joj rekel tata, ova druga veli bolje da sam ja vozila, joj kak su plakale ko da su neznam kaj napravile, ja zavezal gurtu ispod auta i del auto u ler i rekel koja ide nutra, nijedna neće, i jedva nekak jednu nagovoril.
I kad počel vleči sa raketom počele kričat da nisam opet znal kaj me snašlo, jer se autek nagnul, auto je golf 7 sa 10000 km 🙂krut ko kola moja doma kaj su raskopana, i ajde ja njih cuknul van i spregledal auto i nije niš osim kaje malo zguljen i blatnjav, pa ga išel malo splahnut na praonu🙂
Ali kad sam ih pital jeste vidle kaje traktor, kaj on sve more, joj kak su vesele bile🙂
Nijedna se nije ponudila da bi rekle buno ti pomogle oprat traktor, tak da bum ga ja sutra moral✌️🍻

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Kak to razmišljaš? :unsure:
Pa sad si "na suvom" kod žene!:hahah:
Ima jedan vic na tu temu pa da ga podjelim sa vama:

Mladi muž i žena konačno napravili bebu i nakon prvog oduševljenja, zabrine se muž kako će se sada odvijati njegov seksualni život.

Da bi dobio informacije šta mu je činiti ode na razgovor kod ženinog ginekologa:

– Doktore, žena mi je trudna.

– Pa to su odlične vesti. Neka dolazi na redovne kontrole i biće sve u redu.

– Vjerujem da hoće.
Nego doktore mene brine kakav će mi biti seksualni život. Devet meseci nije malo.

– A? To?
Prva tri meseca sve kao i do sada, sledeća tri pseča poza a zadnja tri meseca vučja poza.

– Dobro, Znam za pseču pozu ali šta je to vučja poza?

– Lepo, sedneš pored rupe i zavijaš.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh