E sad, pošto je to IMT (imam ADU) ja ću baciti kost i dati krivi odgovor (smatrajte ovo krivim odgovorom) tako da ekipa koja ga ima, u naumu da mene pobije tebi odgovori na sva pitanja, jer drugačije će biti teško doći do odgovora...
Ako tražiš fiksiranje noževa, ili krvnički stegnuti, ili nabaciti feder platnu ili stop maticu, kako funcionira sistem na IMTu ne znam. Kod mene su noževi (pačje noge) fiksni, a cijela baterija radi gore-dolje.
Općenito bi trebali biti u identičnoj visini, e sad ako je nešto savijeno, previše ili premalo otpušten topling, kriva rupa pa visi naprijed ili nazad, treba podesiti dužinu toplinga da kada se spusti na zemlju, oba noža budu na tlu ili makar približno.
Dubinu ti trebaš odrediti, dali razbijaš pokoricu, dali špartaš korove ili zagrćeš redove i prema tome nariktati kako ti paše, ako zagrćeš redove, normalno ideš dublje, ako samo korove reduciraš ideš pliće da ili sijeće ili kompletno izvaljuje korove van s korijenom ako su manji korovi u igri.
Dubinu bi trebao odrediti s tim kotačima ako nisu fiskni, to ako je nekada u zraku znači da ili se vozi na repu radnog tijela ili je pretvrdo (obično gdje je išao traktor u sjetvi, prskanje itd...) ako je jedina opcija topling na bateriji, onda tu treba malo skratiti da višr ide na špic u zemlju i trebalo bi fercerat.
Količinu gnojiva trebaš odrediti na način da znaš koliko želiš baciti na kj ili ha, i onda po tome štelaš, trenutno bacaš 213kg/ha ili 121kg/kj.
E sad drži da je ovo sve krivo ili ispravno, ne znam niti ja jer se nisam susretao s IMTovim kultivatorima, sad se nadamo da sam nešto sjebao i da će netko doći da me ispravi. Ako sam štogod pogodio, bravo ja!