Ja sam jučer, prije kuhanja kotlovine, pustio u rad, sve novo dograđene priključnice za struju, unutar klijeti. Ne jednu, nego njih 7 kom. 🙃 Radi njih sam morao štemati, prašiti, gipsati, spajati, pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol 🤓. Ali proradilo je sve, no najvažnije je da je za sad supruga zadovoljna, s 3 nove "po kuhinji", ja sam zadovoljan s 2 u prešanju, pa 2 u dijelu za bačve. Bilo je krajnje vrijeme, dolaze temperature 30 u hladu, pa sam ja uključio hlađenje vina na 12 stupnjeva, da ne bi bilo iznenađenja, toplo, zgubilo sumpor, ili ono najgore nestalo 🤓🙃😜, moram si ga paziti.
Ali ja ne želim kak
@ZJ z vaservagom, da mi dojdete meriti po kleti (kolko čega ima) 🤣🥳. Ja sam sebe uvjeril da sam ja to ovih dana složil najjeftinije i najoptimalnije na svijetu 🥳😜, za mir pri hiži. 🥂 Gorice cveteju pa ne idemo v trsje, igramo se oko njih 🥳😜🥂. Vrt si je supruga ščistila da je čist kak stol, sam ga zalijeva i idu daniiii.
PS
Ma i ja sam jučer za kraj dana prošetal i svoju kosilicu, makar sam stajal pri kotlovini, registriral sam prek 17000 koračića, više nek puno njih na radiju ili v teretani. Idu daniiii 🎶🎶