• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Umjetnik, je Q!
Samo sam gruntal zašto u mješalica pa u tačke. Ovak je sve mam gotovo!
A u boravku nemam mjesta, tam je već MadAss! :hahah:

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Nisam niti rekao da onaj tko nije vlasnik bude znao... Čitajte s razumijevanjem!

BTW ovo je šala! 😂😂

To je GovnoOmotanoLijepomFolijom V

Posljednje uređivanje:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Jeste, kvaka gepeka, koja aktivira prekidač, koji aktivira drugi prekidač, koji aktivira motorić, koji aktivira polugu brave, koja otvara gepek.

A unutra su dvije plastikice koje podizanjem znaka okreću jedna drugu i aktivira se prekidač.

Na jednom ima plastična "kajlica/nosić" na osovinici, a na drugoj utor, ali se na ovoj izliže kajlica i onda nekad otvori nekad ne, dok jednom ne bude da više ne otvara, ali može se otvoriti ručno, ruše se sjedala i ima poklopčić kojeg kada skineš, možeš prstom otvoriti gepek, ali baš i nije praktično kada ideš na more kao vlasnik dotičnog, pa sam posegnuo za rješenjem, jerbo nrma tih plastika, nego samo novo, a nova kvaka ide samo iz originala, polovnjaci su 70€ pa nadalje...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
O toj kvaki je nema dugo @plus pisal kak je on to rijesil.
Vjerujem da se svi ti plastični dijelovi daju od metala ili aluminija napraviti.

Kod mene je problem kaj za moj auto je nemoguča misija kupiti ispravnu kvaku bunkera pa sam ja svoju bil prisiljen popravljati jer je isto pukla.
Prije skoro deset let sam ju uspel nabaviti i kolega @ZJ ju je pokupil zadnji čas u ZG i ako se ne varam bila je blizu 50 euriča onda.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Jeste, kvaka gepeka, koja aktivira prekidač, koji aktivira drugi prekidač, koji aktivira motorić, koji aktivira polugu brave, koja otvara gepek.
Kod mene se isto na znaku otvara gepek, passat b6, iz nekog razloga ne reagira taj "zatvarač" odnosno otvarač ako ga ne otključam ili na daljinskom ili na dugme u kabini. Kolega je imao istog passata i kod njega je radilo i na njegovom ima taj sistem da može se otvoriti unutar gepeka a na mom nema, da li je i kod mene onda sjebane te plastike o kojima pričaš? Btw tako je od kad sam kupio auto pa sam mislio da to tako mora bit

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Bravar moj, ruke mu se pozlatile 😁...

Napokon gotova moja ideja. Iz glave na papir. Sa papira u gotovo djelo. Moja ideja i nacrt. Njegove zlatne ruke.

Kombo priključak. Podesive paletne vilice, vile za bale i kuka za prikolicu..
IMG_20230616_181741.jpg IMG_20230616_181556.jpg IMG_20230616_181602.jpg

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Kod mene se isto na znaku otvara gepek, passat b6, iz nekog razloga ne reagira taj "zatvarač" odnosno otvarač ako ga ne otključam ili na daljinskom ili na dugme u kabini. Kolega je imao istog passata i kod njega je radilo i na njegovom ima taj sistem da može se otvoriti unutar gepeka a na mom nema, da li je i kod mene onda sjebane te plastike o kojima pričaš? Btw tako je od kad sam kupio auto pa sam mislio da to tako mora bit
Mmm, kod tebe je onda princip duplog ključanja kao na kombijima npr. 1. Pritisak gumba otključavanja - otključava se samo kabina 2. Pritisak gumba otključavanja - otključava se tovarni prostor ili preko gumba u kabini.

Ovaj quickfix je samo kada se gepek uopće ne otvara, niti ključem, niti ručno na kvaku/znak. Što će reći da je kod tebe sve ispravno.

Ali ne strahuj, to se da ugasiti, ako je na ingliš, odi na infotainmentu na "setup", nađi "locking and unlocking" i treba biti "luggage compartment" i tu biraš dali želiš da se gepek otključava i zaključava sa svim vratima ili neovisno. 😜

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh