• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Točim plavac u fergića i sav se polijem i mislim si prolijevam ju kaj da je zabadava. Onda sam si malo bolje progruntal (to mi nekak ide sve slabije i slabije) pa za kaj ne bi plavac bil npr. 2, 3 kune, a mogel bi biti. Barem sem ga tak kupoval za vreme korone. Onda sam još malo bolje progruntal i dobil sam ideju kak to sprovesti. Ima dosta mlatimudana kaj se iz dokonosti vozaju po našem plavom moru, zagađuju ga i plaše malu decu kaj se kupaju. Čak vele da ni ribe više nema jer je bila pod stalnim stresom od tih kaj se vozikaju pa se negde preselila drugam. E takvima bi trebalo prodavati gorivo po 10-tak eura pak nek se onda vozaju. Gorivo pofarbati u ljubičasto ili neku drugu farbu i to bi bilo samo za njih i njihove lađe (predlažem komercijalni naziv "Mlatimudo"). Normalno, te dodatne peneze bi se usmjerilo prema plavoj nafti i tak bi ona mogla biti skoro pa zabadav za one koji se bave poljoprivredom i ginu na njoj. Mlatimudani ionak imaju peneze na višak, a pitanje da li su to i je njihovi i kak su došli do njih. AP i partija bi sigurno podržali takav prijedlog jer je njima samo bitno da nejde iz njihove kese, a mogli bi dobiti i nekaj glasova na izborima, a to im itekak diši. Uostalom mi svi plaćamo punjenje te velke grabe prek poreza za krovne, površinske, oborinske i ostale vode koje završavaju na kraju vu njoj. Tam samo hite malo soli kaj izgleda da takva slana izvire sama iz zemlje. Je vraga. Za kaj bi se onda po naši muki jeftino vozikali gore spomenuti i nama farbali joči, a mi plaćali skupi plavac. Nebu išlo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Joj kaj volim kad mi dojdu dijelovi za veči servis a svaki dio od drugog proizvođača. Na škatuli jedno, a u kutiji drugo 🤪
Ali za ovog izroda u kojeg ide citroenol bu to dobro, bitno da nije skupo 🤭

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Đeftino, 137€ komad, a montažu još ne znam, ide računće idući tjedan, ali računam cca. 50 - 70€ prikup - demontaža - 4 zračnice - 4 ventila - montaža - dovoz. Demontaža i montaža na prikolicu su moji.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
I ja danas rušal nekaj. Ak je sva ova kiša čemu dobro došla onda je to ljulj. Drugi otkos na slici, naspram lani kad sam drugog malčiral jer se osjemenil na 15 cm visine
IMG_20230614_172549_1.jpg

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
A ne! Nije stoka sitnog zuba mogla mam u HDZ. Najprije su morali k Pravašima!
Tak jedan moj kolega. 71. ga lansirala, onda je moral k Pravašima "na obuku" i tek tada u KraDeSe
Tako je, nije to bila stoka sitnog zuba, to su bila sve velika muda..... :ROFLMAO:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Tako je, nije to bila stoka sitnog zuba, to su bila sve velika muda..... :ROFLMAO:
Ma neeee mi smo ispali veliki naivci koji smo im dopustili da nas preveslaju i pokradu / sve što je bilo dobro. Još devedesetih sam rekao društvu da bi trebalo HR sa željeznim zubačama očistiti od takvih od Vukovara do Bregane, pa od Bregane do Dubrovnika. Neki su glupani tada govorili ma neka ih ak' kradu, bar su naši... Sjaši kurta da uzjaše murta, tak nekak...
Mi, narod smo to zaslužili i to i takve imamo, "KUD idioti" smo...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh