Točim plavac u fergića i sav se polijem i mislim si prolijevam ju kaj da je zabadava. Onda sam si malo bolje progruntal (to mi nekak ide sve slabije i slabije) pa za kaj ne bi plavac bil npr. 2, 3 kune, a mogel bi biti. Barem sem ga tak kupoval za vreme korone. Onda sam još malo bolje progruntal i dobil sam ideju kak to sprovesti. Ima dosta mlatimudana kaj se iz dokonosti vozaju po našem plavom moru, zagađuju ga i plaše malu decu kaj se kupaju. Čak vele da ni ribe više nema jer je bila pod stalnim stresom od tih kaj se vozikaju pa se negde preselila drugam. E takvima bi trebalo prodavati gorivo po 10-tak eura pak nek se onda vozaju. Gorivo pofarbati u ljubičasto ili neku drugu farbu i to bi bilo samo za njih i njihove lađe (predlažem komercijalni naziv "Mlatimudo"). Normalno, te dodatne peneze bi se usmjerilo prema plavoj nafti i tak bi ona mogla biti skoro pa zabadav za one koji se bave poljoprivredom i ginu na njoj. Mlatimudani ionak imaju peneze na višak, a pitanje da li su to i je njihovi i kak su došli do njih. AP i partija bi sigurno podržali takav prijedlog jer je njima samo bitno da nejde iz njihove kese, a mogli bi dobiti i nekaj glasova na izborima, a to im itekak diši. Uostalom mi svi plaćamo punjenje te velke grabe prek poreza za krovne, površinske, oborinske i ostale vode koje završavaju na kraju vu njoj. Tam samo hite malo soli kaj izgleda da takva slana izvire sama iz zemlje. Je vraga. Za kaj bi se onda po naši muki jeftino vozikali gore spomenuti i nama farbali joči, a mi plaćali skupi plavac. Nebu išlo.