• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ne znam ja kaj je bolje , ja znam kako su me učili moj mentor i profesori sve redom kasnije ugledni doktori u struci .
Ako znaš ili misliš da znaš nešto kaj struka ne zna , napiši rad o tome , ja ti mogu pomoći da se objavi i ako to netko zapazi tko može do love za istraživanje čeka te bezbrižna mirovina .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
a za armaturu federi od madraca i stari dedin bicikel
A kaj sad, i sam sam nekak slično armiral neke ploče koje su služile za parkiralište godinama. I još bi da ih nisam sa viličarom zdrobil.... kad sam ih trgal gde god je bil kakav komadič žičice, sajle, flaha... bilo je udari nežali.
A točno znam u kojem kutu temelja je jedna radilica od mini morisa a vjerujem da danas neko plače za njom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
popodne imam misu ispod šlep službe..lagano pospremim zelenu s masnim prstima.
Nema slike ni od lezaljke ni od zelene, a kamoli od masnih prstiju :unsure: ..... misa odgođena?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
ne znam ja kaj je bolje , ja znam kako su me učili moj mentor i profesori sve redom kasnije ugledni doktori u struci .
Ako znaš ili misliš da znaš nešto kaj struka ne zna , napiši rad o tome , ja ti mogu pomoći da se objavi i ako to netko zapazi tko može do love za istraživanje čeka te bezbrižna mirovina .
Poštovani arhitektu trebao bi znati što su japanci radili, a mislim da su nešto eksperimentirali i ti Tvoji na faksu......ili tad nisi bio na satu! :hahah:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Slažem se .japanska škola je jebena. I svi smo se počeli klanjati .ali tesriranja na mjesecu su to sve opovrgla..jer se tek gore moglo testirati u realnim uvjetima a ne na maketama..neki govore da je i to sve kakti oko globalnog zagrijavanja posljedica jer su umjetnim potreskma mjesec izbacili iz centra

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Super ako je tak..da bi bilo da se moj stan preseli negdje u dubrovnik..da se i malo napatim zivota u dubrovačkoj republici

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Uh, a ja pak čim dalje od tih morskih gradova :unsure:
Neki dan u N. Vinodolskom se toliko nastali u more da su zabranili kupanje!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
da odgođena , ukinuta
treba višu silu , daljinski gubi konekciju s šlepom
Opaa, daljinac, to je super, moreš iz dnevnog boravka ili lokalne birtije problem rešiti. kakvo zavlačenje, zmazani, zguljeni prsti... (y)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Lako je mene zajebavati kad ti je zelena medu prstima.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Ajmo na teže teme 😛
Na današnji dan, pred nekoliko tisuća godina, stigao sa u Knin u JNA!
Do 01.07. tada je započela obuka, smo se skupljali. Već tada, u ta dva tjedna, sam napravio pizdariju i naguzili me za zamjenika zapovjednika protupožaraca.
I to je bio tek početak pizdarijama ...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Tu sam več zaboravil da sam ju imal.... vrijedi manje nego Starčević
Od onda sam več žutu zaradil :hahah::hahah:
Je..zutu fleku od cigarete

Ajmo na teže teme 😛
Na današnji dan, pred nekoliko tisuća godina, stigao sa u Knin u JNA!
Do 01.07. tada je započela obuka, smo se skupljali. Već tada, u ta dva tjedna, sam napravio pizdariju i naguzili me za zamjenika zapovjednika protupožaraca.
I to je bio tek početak pizdarijama ...
Znaci več onda si tam sve zajebaval..kak i dan danas nas tu

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
A što da i jesi bio u KP, pa 99% KP prešlo je u "nazovi" HDZ, ovaj Peđa je taj 1 %, pa nikom ništa. :ROFLMAO:
A ne! Nije stoka sitnog zuba mogla mam u HDZ. Najprije su morali k Pravašima!
Tak jedan moj kolega. 71. ga lansirala, onda je moral k Pravašima "na obuku" i tek tada u KraDeSe

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh