• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas mi pita kolega ak oću neki fini gablec, reko opaa pa može, veli mi da mu pile složim.
Reko koje pile, veli čekaj mako idem po njih, i donese ovo, reko ti se šališ ili? Nisam gladan i neću gablec. 🙂Ne slažem neke žblj marke.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Danas mi pita kolega ak oću neki fini gablec, reko opaa pa može, veli mi da mu pile složim.
Reko koje pile, veli čekaj mako idem po njih, i donese ovo, reko ti se šališ ili? Nisam gladan i neću gablec. 🙂Ne slažem neke žblj marke.

Ajde brate priznaj da si kupio tri da svaku držiš u jednoj ruci koliko voliš Štilj, sad još kad si vidijo kako radi Štilj s Aspenom, HusKvarna je stvar prošlosti 😂😂

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Nedavno nabasao u jednoj lokalnoj agrariji ove kpl noževe, imaju jednu manu, a to je da su novi. Ustvari imaju i drugu manu , obadvije glavčine su za poziciju L2.:mad:
IMG_20230615_161324[1].jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Od ponedeljka do petka valjda budu gotovi 🤭
Podsječaš me ;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Več sam u fušu napravil 3 garniture..ajde nabava pokreni se...

Nabava samo gleda u ekran i čeka mejl...na odjebi od stola i kreni obijati vrata.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Znam ja da ti nisi bil besposlen ;)
A brtvi nema radi fuša 🤭

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sad sam bolje pogledao..bok te tvpo pa ti si umjetnik..

Samo polakiraj..kraj miksera to.metne u boravak i evo ,frtalj milončeka je tu.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh