• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Sad ju siluj do maksimuma dok je još u garantnom roku. Ako otkaže reklamiraj u trgovinu gdje si ju kupil i traži u zamjenu drugu i bolju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
A kam bi propala kad kotači "potonu", ne treba niti dasku!
Kad se kotači usidre onda dizalica navlači auto na sebe a ako je pod pragom lako se omakne.
Moja (svaka) krokodilka ima zavulkaniziranu gumu na sebe iz razloga da se teže omakne, a i da ne ošteti mjesto pod koje ju stavim.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Može biti i lim od 5mm ;)
Bar fi delaš u "železnoj firmi", pa ti to ne bi trebal biti problem.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
znači ako se odlučim za vašu soluciju u autu treba krokodilka iz kauflanda koja više ne radi nego radi, daska , (pogađam- najbolje blažujka) , lim 5 mm , rezervno ulja , orginal dizalicu iz auta ako ovo sve proadne u zemlju ,set za popravak asfalta ako auto sklizne s krokodilke ,bocu bitumena ako krokodilka nema gumeni naslon i ošteti zaštutu , kompresor , agregat
Da li treba još kaj pa da odmah uzmem prikolicu s dvije osovina i položim E kategoriju ?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ajde napokon cilindrići na testiranju...dosadno je sjediti uz to

Prilozi

• 20230621_084200.jpg
    20230621_084200.jpg
    34.8 KB · Pregleda: 29

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
znači ako se odlučim za vašu soluciju u autu treba krokodilka iz kauflanda koja više ne radi nego radi, daska , (pogađam- najbolje blažujka) , lim 5 mm , rezervno ulja , orginal dizalicu iz auta ako ovo sve proadne u zemlju ,set za popravak asfalta ako auto sklizne s krokodilke ,bocu bitumena ako krokodilka nema gumeni naslon i ošteti zaštutu , kompresor , agregat
Da li treba još kaj pa da odmah uzmem prikolicu s dvije osovina i položim E kategoriju ?
A kaj se na toj dizalici (osim kaj se savine kad ju nafrkneš ko ja) ima pokvariti?
Ima, ko i na svakoj mažeta zbog nedovršenosti jer je inžinjer takav preljev zamislil. Ja sam i taj problemčić riješil kod prve zamjene mažeta.

Kaj se tebe tiče, tebi je dovoljna pumpa i dve fleke za na put. Ionak je vožnja autom za tebe psihički teror 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nema frke, i drugi put 🤭
Kolko sam ja zapamtil ti si ovaj prošli vikend otišel daleko od ljepe naše, barem tak si rekel da ideš :unsure:

Imamo u planu, ako nebumo negde drugde 21-23 7 Glogovina pa se uskladi s terminom ako nebuš jajca pacal kak i ja ;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sutra idem..tko je zakazao ne znam..ako sam ja nema veze ionak ide na moju štetu..hehe

Uf..termini me stišču..malčer je podmazan..hodam po dvorištu i pravim se kao da ga ne vidim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Hmmmm, rekel si da ideš za vikend, a kaj sad. Kaj je tu je.
Lepo se provedi i naj propovedi tam držati

Obavezno zemi dizalicu, pologe za nju, bitumen...... i visak, bez viska nikam

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ajde došla teška kategorija na red...a vi sa skupim maskama dođite pokazati kaj mogu ruke

Prilozi

• 20230621_121601.jpg
    20230621_121601.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 25
  • 20230621_130812.jpg
    20230621_130812.jpg
    25.8 KB · Pregleda: 25
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh