• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Svi bi mi voljeli nešto luksuzno da se ističemo,ali nitko to nebi želio tankati,održavati i registrirati,a kako bi tek bilo parkirati na trotoar :rolleyes: :cry:
I na kraju kad se nedaj bože nešto desi pune su te novine

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Popodnevna meša u 18

A onda ovdje potražili povjetarac i malo hlada

Ni jedan nije rekel kaj nisi stal, ali znaju reči kaj nisi zval 🤭

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj nisi valjda slikal u vožnji?

Znaš di sam..
Zapravo ja ne znam muljati..išao sam vidjeti kakva to tehnologija planira spasiti ljude od mraka a da se ugase termocentrale i nuklearke..obnovljivi izvori kažu..

..to bude klapalo kad sve izgradimo dok nas ima puno a onda nas pola poubijaju..ovak ne.

Prilozi

• 20230623_091833.jpg
    20230623_091833.jpg
    26.5 KB · Pregleda: 33

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Danas ujutro me zove kolega muzičar i pita da li znam čiji je bariton? Da bi kasnije saznali prijatelj iz obližnjeg sela ujutro vozio šuder sa traktorom, stavio bariton gore i eto, na kraju se našao pored ceste. Ispao sa prikolice. Malo smijeha za početak dana.
Screenshot_20230624_100300_com.facebook.orca.jpg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Sjetil sam se stare izreke "kaj je to u ljudskom biću kaj ga vodi prema piću" koja me navela da si postavim pitanje kaj je to u ljudskom biću kaj mu ne dozvoli da se veseli tuđim uspjesima?
Pogledajmo situaciju na forumu. Bilo da se radi o motorkama, traktorima, poticajima uvijek se iznova dešava situacija da ima "kontraša" koji misle da je ispravno i točno samo njegovo, a ostalo ne valja uz popratnu dozu omalovažavanja. O tome sam već svojedobno i pisal u kontekstu podjela koje naš narod razaraju godinama i stoljećima. Za kaj smo takvi i nemremo se veseliti tuđim uspjesima? Možda je kriv jal, možda je kriva zloba, možda geni, ali kaj god da bilo to je jedno veliko zlo. Osobno me baš briga koja je marka pile bolja. Drago mi je gda vidim da je neko kupil i kineza budući da nije imal za drugo ili nije htel platiti marku. Drago mi gda vidim da su mladi ljudi kupili nove traktore i mehanizaciju jer mi to govori da se bore za život i boljitak. Isto tak kak su se borili i naši starci jer bi inače još i danas orali sa kravicama i konjima. I sam sam nekoliko puta reagiral na takve stavove, doduše na svoj izopačeni način i nije mi drago zbog toga, ali sam osjećal potrebu da se tome oduprem i velim da to nije u redu. I zato nemojmo biti jalni, veselimo se i tuđem jer si inače trujemo dušu i nikada nećemo biti sretni.

Posljednje uređivanje:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Možda je kriv jal, možda je kriva zloba, možda geni, ali kaj god da bilo to je jedno veliko zlo.

Mi Hrvati smo genijalaci? 😍 Nažalost jal u genima. :(

Edit:
Zaboravil sam još nekaj. Nije loše je smatrati da si u pravu i braniti svoje mišljenje, ali nikad s omalovažavanjem drugih. Ljepše od toga je, nakon dobivenih argumenata priznati da si bil u krivu i po potrebi se ispričati. No to j, nažalost, karakteristika malog broja ljudi, obično onih koji su svjesni, koliko malo znaju i koliko malo znače na ovom svijetu.

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,915
Evo vrijeme nas poslužilo pa smo se malo družili

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh