• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,784
xyzd
Ja znam da bu on meni napisal "mrš" ali isto tak mi se vidi da je u visku največi problem :hahah:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Evo kakvi nas glupani vode u našem kratkom životu, vladajuči ministri i svita neznalica:
Sramota je što nam svi drugi po Državi rade, pokraj ovakvih, za vojsku neznalica i bijednika.

• Tužno
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Tak ti je to kad sluge okupatora vode državu, a ne oni kojima je stalo do nje.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas je pak praf vruće, išel malo do šume da pogledam kak su mi drva, a su opće još nutra ili je ko dopeljal, kad nisam stignul još sve doma dopeljati, ali nažalost okrenul se na pol puta i nazat doma kak je vruće, tak da ih nisam ni videl. 🍺
Bar malo raketu spuhal po šumi. 😉🙂🕺🎸🏋️🏁

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ko je vidio toplu pivu piti,to sam u dalmaciji naučio,piva mora ledena biti

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi