• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hvala, budem se malo raspital u vezi toga.
Nego svi Hrvati koji su oploviti svijet su bili Zagorci, jeste to znali? Svi su napravili svoje brodove i krenuli u avanture.
Al najpoznatiji je Joža Horvat i njegova Besa.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas upoznal 2 starija nautičara iz Francuske, tj točnije iz Kneževine Monako.
Ljudi imaju preko 70 godina, imaju brod dugi 16m,jedrilicu koju su sami napravili.
Uglavno oni plove skoro cijelu godinu, u penziji su i koriste svaku sekundu za brod.
Vele da nema boljega gušta nego izgradit svoj brod, neopisiv osjećaj je to.
Nema godine da nisu kod nas na odmoru na našem moru, sami vele od svih mora naše je najčistije.
8 godina su gradili brod, i 2 godine prije penzije su ga završili, oplovili su snjim po teškim morima sve skoro. Uglavno voze na jedra, tj plove sa motorom kubota 34ks.
Mogel bi snjima danima pričat kak mi to sve zanimljivo slušat.
I kaje najbitije netreba ti puno love ako znaš guštat na jedrilici.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,857
Što sam radio danas?

Apsolutno ništa 🤣🤣. Uzeo si dan godišnjeg. Tako je lijepo vrijeme nakon ove vrućine da mi se ne da ništa raditi. Ali ništa.

Jedino sam malo prakticirao robno robnu razmjenu.

Odnjeo šogoru šljiva i tikvica, dobio jaja
Odnjeo kumu šljiva, dobio rajčice

Za ručak na brzinu cevapa i krumpira...

Možda, ali samo možda popodne traktor i malčer oprati 🤣

Edit:

Ispravak. Malo sam cvijeća za vazu nabrao.. IMG_20230714_105802.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,810
Davno sam napravio stol (naraFski sa otpada) sa elektromotorom za pogon dinama ili anlasera!
Ali došao tip i "joj baš mi to treba"!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,699
kaj ideš i ti u izradu električnog auta?
Da je to samo motor i baterije u bunker metnuti možda, ma ustvari ni onda.
Dok pod haubom štekče meni osmjeh ne silazi sa usta, kak i ona zamjena za Tomosa kaj sam napisal da bum podjelil sa vama....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh