Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Jel ima ko kakvog iskustva sa ovakvom klimom na 12v?
Znači htel bi na brod stavit nekam pod kabinu da je lakše boravit na brodu, a i lakše spati. Dok se vozim bi ju imal spojenu na motor, tj akumulator od motora koji je za motor, a ponoći bi napravil šalter da ju prebacim na solarni akumulator kaj imam za frižider i struju, tih par lampica.
Jer imam vanbrodski motor koji ima dost jaki alternator, pa nije probelm punit kad se vozim.
E sad prek noći dok motor ne dela išla bi na akumulator kaj solarno punim prek dana, jel bi to igralo? Jer noći postaju paklene, a ovo je baš kompresor klima prijenosna.
Noći su vruće za spat, a za kabinu bi bilo dosta ovak nekaj da rashladi.
Off by indelB Sleeping Well Cube mobile 12V Klimaanlage bei Camping Wagner Campingzubehör
Off by indelB Sleeping Well Cube mobile 12V Klimaanlage von OFF by IndelB in der Rubrik Kühlen & Heizen, Klimaanlagen, Split-Klimaanlagen - Der kompakte und leichte SW Cube 12V ist vor allem für kleine Räume wie Zelte, Zeltwagen oder Kleintransporter mit Hubdach gedacht. Er lässt...
www.campingwagner.de
Znači htel bi na brod stavit nekam pod kabinu da je lakše boravit na brodu, a i lakše spati. Dok se vozim bi ju imal spojenu na motor, tj akumulator od motora koji je za motor, a ponoći bi napravil šalter da ju prebacim na solarni akumulator kaj imam za frižider i struju, tih par lampica.
Jer imam vanbrodski motor koji ima dost jaki alternator, pa nije probelm punit kad se vozim.
E sad prek noći dok motor ne dela išla bi na akumulator kaj solarno punim prek dana, jel bi to igralo? Jer noći postaju paklene, a ovo je baš kompresor klima prijenosna.
Noći su vruće za spat, a za kabinu bi bilo dosta ovak nekaj da rashladi.