• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Coca Cola je mila majka naspram Sky Cole, sušu ti je*em to kad potegneš izbija ti plin na svaku poru tijela, nos ti cijeli izgrize...

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
meni se vidi da od tolko kemije prije gumice stradaju na zadnjoj rupi...pa imate fleke... 🤭
te stvari koje vi pijete u nekim zemljama se koriste za čišćenje metala, masnoće....i tak...🤪

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A znam, al znaš kak vele, od nečeg se mora hmreti 😂😂
I gle koja to nepravda sad, imal 174 prazne flaše, i za to dobil 7 flaš punih soka😂😂
Pepsi koji košta u prosjeku 14kuna,nekad koju lipu manje, i sad ti daš 2000 kuna i više za sve to a dobiš 7nazat😳😂
Da pijem coca colu više bi mi se splatilo kaj je dosta jeftinija😇
Al nije fina ko pepsi 😊
View attachment 35293
Kako ti spavaš od tolika šećera i kofeina 😱

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,482
meni se vidi da od tolko kemije prije gumice stradaju na zadnjoj rupi...pa imate fleke... 🤭
te stvari koje vi pijete u nekim zemljama se koriste za čišćenje metala, masnoće....i tak...🤪
Ja kad sam prodavo polovne pogonske gume od traktora,,, premazo ih colom,,
dosta ljepše izgledaju,,,:ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki jel su počeli u vašem kraju kaj brundati wrc auti? Kod mene danas cjeli dan, i kaje naj zanimljivije ljudi nemreju u šumu jer je policija zatvorila cestu, do 25 bu sve zaprto, i ne puštaju nikoga prema sljemenu.
Koja je to sinfonija za slušat kak ti auti lete, sutra ja sa rekatom po okolnom putu bum se probal približit kolko je moguće ak me ne zapreju 🤭pa možda i okinem koju sliku.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Zemi i motornu pilu, pa turiraj. Možda dojdu tebe glet...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh