• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Ne znam je l ovo predizborna fora, ali sam dobio dojam da ovi političari nemaju veze sa stvarnošću.
Obećaju nešta što po "liniji događaja" dolazi poslije nekoliko stvari.
Bar je tako na Baniji.
Obećavaju med i mlijeko, a nemaju temelje za to.
A kaj ih kosta da obecaju sve i svasta, nista. Nakon 4 godine ce reci, prethodna vlast je ovo, ono, mi nismo mogli... i tak u krug...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Sva sreća pa se na brinem za političare. Oni se ionak brinu i pobrinu samo za sebe (barem većina), a ja imam pametnijeg posla. Ujutro razgibavanje s kosom, a potom prikupljanje D vitamina. Ugodno s korisnim. :)
Sad ručak i mala pauza pa slijedi proširenje frezice za između buč.
IMG_20210531_075051.jpg
IMG_20210601_095823.jpg IMG_20210601_113152.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
@iwanho, jel ova cijev na prednjem odbojniku 3/4” ili 1”?
3/4".

Danas sam frezal međuredno u kuruzi i u bučama. Po završetku posla sam primijetil mogući problem. Više sam napisal na
Tko ima volju pomoći, molim da pročita post na linku.
IMG_20210601_171946.jpg IMG_20210601_172027.jpg IMG_20210601_172057.jpg

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Trebal bi kolegi provući instalaciju za utičnicu kam bi štekal autoprikolicu.
Kupil je kuku, al bez utičnice.
Pa ak more savjet kam to opće spajam? Radi se o golfu 4.
Utičnicu spajam po standardu? Rikverc svjetlo mora imat ili?
Dal bude dosta kabel 7x1,5? Ili bolje da je 2,5? 🤔

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Dosta bude 7x1,5 , u gepeku treba potražiti kuda ide instalacija ili najjednostavnije na zadnjim farovima pronaći žice i tu spojiti . Rikverc svjetlo se ne spaja, inače ide maglenka.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Znači pripreme na instalaciji nema nikve?
Moram rasturit far i negdje u njemu spojit?
Izgleda da će to biti posao za vikend 😎💪
Fala na brzom odgovoru.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Možda čak i ima , ne bavim se toliko tim da bi znao sto posto , na passatu sam sebi samo utaknuo stopice u far tako da nije bio neki problem. Na jednoj trojci isto tako, ne znam kako far izgleda sa unutarnje strane da bi mogao sto posto reći.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Ne znam nit ja..
Većinom šrafim po traktorima, aute tu i tam. Al više tu, nego tam 🤣🤣

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki da pitam delam jednu anketu, u koje vrijeme ste najviše na internetu? Ujutro, popodne, navečer? Ili sve skupa?
Kolko možete biti dnevno na internetu? Cca otprilike? Više ste u zimskim danina na netu ili ljetnima? Imate neke omiljene emisije koje slušate/gledate online? Koristite flet net ili imate megabajte pa pazite kolko trošite? Kolko slušate radio dnevno na internetu? Kolko gledate youtube dnevno?
Koristite net na poslovima/traktorima dok radite.?
Koristite više klasične radio stanice/tv uređaje ili sve preko interneta slušate i gledate? 🙂

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Mislim da bi za svako od navedenih pitanje trebalo otvoriti temu.🤔

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Flat i kućni i mob, kroz cijeli dan sam na netu, koristim sve, od običnih radio stanica do preko neta, isto tako sa yt i ostalo. Koristi se i u poslu naravno, ovisi o danu i gužvi, pa ne znam točno koliko je to dnevno, nekad manje nekad više, ali vidim da polako prelazi u problematično jer počinjem tipkat već i dok sam u razgovoru sa nekim i dok jedem, tako da to postaje PROBLEM!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Trebal bi kolegi provući instalaciju za utičnicu kam bi štekal autoprikolicu.
Kupil je kuku, al bez utičnice.
Pa ak more savjet kam to opće spajam? Radi se o golfu 4.
Utičnicu spajam po standardu? Rikverc svjetlo mora imat ili?
Dal bude dosta kabel 7x1,5? Ili bolje da je 2,5? 🤔
Ja nebi lampu raskapal, "ukradi" negdje na dovodnom kablu prema lampama jer je tam više mjesta za spojiti kradljivce.
Nadam se da nebu trebal modul zbog krađe struje. Buš videl jel bu kad spojiš prikolicu Božična atmosfera na instrument tabli ;)
1,5 ti je dosta.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh