• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
To je sve super, dokle god ima takvih koji i dalje idu i ne odustaju, domjesto da sjede u svojoj kući u svom miru.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Elitni turizam, elitni gosti troše i plaćaju. Ne bude takav niti jedan došao u Dubrovnik, ili na Hvar na jeftinu pizzu za cca 45 kuna i besplatnu vodu iz vodovoda. Elitni turizam je to, njih je (elitnih) malo, ali zato potroše i plate puno.
Adio onome turizmu s puno turista, koji su svi na jednoj pašteti i bokalu vode.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Veli mi prijatelj kaj vozi gorivo (cisternu) imaju naruđbu uskoro u Dubrovnik 26 cisteri goriva za jednu jahtu.
Pa ga pitam kad sam ja na redu, pita on za kaj, reko daj meni 10 litri dopeljaj, 🤭😂😂

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Evo jedna priča o turizmu, a isto mišljenje imam i ja, jer nismo se nimalo maknuli, a prošlo je više od 65 godina od toga. Već sam jednom ovo podijelio s vama al evo opet ću, želimo turizam a sve ostalo je u PM

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Nadam se da je bar netko imao strpljenja ovo poslušati do kraja i da će nešto prokomentirati, makar se neslagao samnom i s poštijerom.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Veli mi prijatelj kaj vozi gorivo (cisternu) imaju naruđbu uskoro u Dubrovnik 26 cisteri goriva za jednu jahtu.
Pa ga pitam kad sam ja na redu, pita on za kaj, reko daj meni 10 litri dopeljaj, 🤭😂😂
Ovo tvoji voze?

Prilozi

• 20210813_073724.jpg
    20210813_073724.jpg
    23.6 KB · Pregleda: 31
  • 20210813_073819.jpg
    20210813_073819.jpg
    34.9 KB · Pregleda: 31

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Nadam se da je bar netko imao strpljenja ovo poslušati do kraja i da će nešto prokomentirati, makar se neslagao samnom i s poštijerom.
E moji dragi ljudi,jeftino se prodasmo,zabetonirali smo pola Juge i opet ostali(postali)sirotinja,glupi smo i nenacitani,neujedinjeni a i ovako nas je malo.
Zar je u soldima sve,nije i nikada nece biti,hvala dragome Stvoritelju sto to polako shvacamo.
Okrenite se starim prijateljima,zaboravite lazni sjaj zapada jos imamo sansu,naucite prastati i postanimo opet prirodni. 🤫

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh