• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Prva liga, inače, si spreman za šumu, ili si več sve zbavil,kak služi "huski" i raketa? Sigurno znaš da jedne od najboljih kampera delaju Talijani, nesmem imenovati proizvođača, da nebi bilo nismo znali😉

Posljednje uređivanje:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,386
Jel lim okolo? Vidim da je svima ovako najlakse, ali vidio sam dobru stvar. Gore se isto povari lim, a sa donje strane mala kocka se izreže kroz koju ulijevaju beton i onda stave lim sa dvije sipke u X na to da zaklope i da beton to primi, mislim ništa specijalno, ali estetski eto kao malo ljepše...

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Je lim okolo i dole, gore bu beton ovak, ma bude to oke, bitno mi je da je okolo lim pa ako se negdi krzne da nije odma ožiljak u betonu, bu super dok se oboja.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
ovisi kak si mješal...3:1 4:1 ili? al mi se čini da je to max 3-1 bilo jer ako si potrošil 100kg cementa na to...

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma za kaj 3:1? To da je i 6:1 nemre nikam.
Jedino mi se ne sviđaju ovakvi slabi klinovi za kapčenje. Radije vidim ušice s pomičnim klinom.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
ako je 3-1 onda si okvirno točan, negdje oko 700kg...možda malo manje...jer ti kubik betona ima oko 2300-2500kg...3-1 bi bila neka marka 20..

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,386
Ma za kaj 3:1? To da je i 6:1 nemre nikam.
Jedino mi se ne sviđaju ovakvi slabi klinovi za kapčenje. Radije vidim ušice s pomičnim klinom.
Kod kolege su ti klinovi osovina 40x40 tokarena na kraju na 28 i kompletno povarena sa mrezom unutra i trećom točkom jer nema lima....

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo živo povratniče,nije mi poznato gde si to bil,al mi je drago ako si uživali.Ja ti se vrtim većinom oko Graca,a u Gracu većinom kod Razima na janjetini,gulašu ili grahu,naša balkanska gajba.🙃🤸🍀

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh