• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120

LAKI​

Bio jednom u Petrovcu na Mlavi, koliko se sjećam ribljeg restorana u kojemu smo bili na ručku.
Možda i nije bi riblji restoran, ali sjećam riblje juhe (koju sam jeo) prvi put u životu.
Nedeljom smo išli na ručak u hotel, ali ne sjećam se njegovog imena? :rolleyes:
Jednom išli kao na neki marš i cijeli dan nas kiša prala, pokisli kao miševi, ali nije bilo ni jednog kihanja.
Hotel Dunav, a taj mars je verovatno bio preko brda blizu reke Mlava
U kojoj kasarni si bio, Sopot ili ona druga ne znam kako se tad zvala sad je neki Sturm ili tako nesto

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
IMG_20220930_140139.jpg
IMG_20220930_140146.jpg

Za domači jabučni ocat.

Ne bu meni @hotela više kvaril vrijeme, sad bum ja njemu pokazal, malo prek 120 litri bude materijala za moje vrađbine, sve zlo budem protjeral k @hoteli v Međimurje. Žal mi je samo poštenog naroda koji bude pratil neobične posljedice, dok budem ja sa svojim jabučnim octom krstil @hotelu.
Samo mi je malo dugo za čekati dok se skiseli/uocti 🙃😏🤔

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765

LAKI​

Ne u kasarni Sopot, da sam bio u njoj onda bi mi ostala u pamćenju.
U drugoj , čini mi je nosila ime nekog poimence?:unsure:

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
U godini kad mi je bilo dobro i lepo ;)
Zato jer ste bili mladi?

Podsjeca na onaj VIC...
Deda nagovara svoju baku na hmhm sex, i pristane baka da to oni polako kao nekad, a dela ovaka onako ali ćuna neslusa....uhvati on psovati ***** li ti i Tudj.... i Mes.... i Jos.... veli baba pa kaj su ti oni krivi, a veli deda ma dok je Tito bio ćuna ko svijeca stajala....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Ja sam bio Pula(Muzil pa Fižela) pa onda u Pazinu,10 mjeseci se nisam maknuo iz Istre

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
397
A ja danas malo nabrao kestena. Sutra ujutro idem u potragu za vrganjima, nadam se da budem imao sreće.
Ajmeeee, vodi i mene sa sobom! :)

Ja sada za kestene imam taktiku - idem u utorak, danas nisam htjela ići jer u subotu i u nedelju idu svi i sve poberu, a ja budem čekala da u ponedeljak i u utorak prijepodne napadaju, popodne budemo išli.
Sklopila sam sporazum sa mužem - on bude išel samo do kraja brijega i tam bude si sel i prčkal po mobitelu, a ja budem se spustila dolje i brala.
Jučer se vozio biciklom po selu i ukinula sam mu bolovanje, ali malu poštedu još ima.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
Zanimljiva taktika, u svakom slučaju sretno u pohodu na kestene i recite mužu da pazi kako se voza sa biciklom da ne bi bilo dodatnih ozljeda.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja danas nisam nažalost išel u šumu jer sam moral na neki seminar u Volvo Hrvatska u Čakovcu. Pa mi šuma odpala, ali zato ujutro kad sam išel stal sam kod dragog prijatelja @mikke a na kavu,da se upoznamo, a on ujutro prije 6 već spekel odojka i gibanicu, jer jer znal da ja od pol 5 već putujem😉🙂
Veliko mu fala na tome, vidi se ko je pravi prijatelj🙂😉✌️🍺🤝🍻Slik nema jer je bila kmica.
Danas napravil tolko kilometri po zagorskoj, međimirskoj i varaždinskoj županiji da mogu odma spat iti. 🍻🤝

Dan odlično proveden sa dragim ljudima iz Volva.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Kaj nisi javio da budeš u Volvo Čakovec.
To mi je blizu pa da se upoznamo

Posljednje uređivanje od moderatora:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Ajmeeee, vodi i mene sa sobom! :)
..........
Pa da i njega središ! 🤭
Kaj nisi javio da budeš u Volvo Čakovec.
To mi je blizu pa da se upoznamo
Ne može odjednom toliko pojesti i popiti!:hahah:

Moji su šetali šumom i našli samo jedan vrganj, a ja "nabrao" kilu kestena po 20 kuna!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh