• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Onda mi svakak trebaju, jer planiramo i između graha s tim prolazit za uništavanje drača..

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Moglo bi se reći da je to samohodna motokopačica , bez daljinskog.
Isti ovakav model, ova je malo poboljšana.
View attachment 62220

Sad još dva okretna kotača na mjesto gdje je ralo pa na ručkama samo upravlješ smjer kretanja.
Ako je transport dulji od 300 m, vjerojatno ima smisla. Ne koštaju okretni kotači ne znam koliko.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Sad još dva okretna kotača na mjesto gdje je ralo pa na ručkama samo upravlješ smjer kretanja.
Ako je transport dulji od 300 m, vjerojatno ima smisla. Ne koštaju okretni kotači ne znam koliko.
Onda dene još dva, tam kam idu tanjuri, pa ju ne mora gurati ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Jebate ovi moji zagorci bi i na tačke dodali dva okretna kotača ..
Ima tome par let ja sam ugradil čoveku okretne kotače na tačke s plastičnim koritom i to šljaka dan danas, voze u njima svinjske polovice.
Jedino kaj se pokvarilo su ručke, pukle su jer ipak su oni mesari pa dok oni shvate da netreba dizati 🤭

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Vjutro pofarbano i sad zmontirano.. 💪💪🛠️
@brgud molim za slike tih tanjura i promjer. Unutra u šesterokutnu cijev su utaknuti ili koji drugi način?

Prilozi

• 20230702_114329.jpg
    20230702_114329.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 25
  • 20230702_114338.jpg
    20230702_114338.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 25

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Tanjure sam ja slagal doma pod prešom, promjer ti mogu izmjeriti ali mjeru nisam uzimal nigdje več sam se vodil mjerom sa veče freze, noževi su stariji od tanjura.
Utaknuti su u šesterkutnu cijev na koju natakivaš noževe. Ja sam ugural unutra obični fi komad

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,772
Gledam poljoprivrednu i samo popizdim...
Otkupna cijena lubenice 0.4€ a u ducabu ju nebres kupiti ispod 1.5€... mozda je sad cijena pala...al uglavnom ljuti me da trgovac zaradi duplo vise nego proizvodac...🤮🤮🤮🤮

A ovo sa sijenom mi je malo smijesno... eko sijeno 🤣🤣🤣 a kakvo je inace sijeno? Jel se tretira s necim??

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Najvjerojatnije je Matija takvog imal kak i ja kad sam na svoju slagal.
Nebu špediciju vozil na tom kotaču, za pomaknuti par metri dost a ako nemres porinuti onda vlečeš

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Tak je.. Taj je ostal od onog starog drvenog pluga za kuruzu ogrinjati,pa sam ga iskoristil. Znači doslovno treba iz betonske garaže van, po betonskom dvorišto do vrta.. Dalje nema problema 😀
Ovom bar nebude nikad guma mefka 🤣🤣

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh