• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

staffmen

H

Hrvach

Guest
Sad sam te skužil zbog čega sve slikaš kaj radimo.... Daj postavi slike Simone i familije u Peradarstvo.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
aj mi reci kako možež ostat bez benzina,razumim da radis frezaš pa ostaneš bez benzina ali kada ideš vozit obavezno moraš pogledat koliko imas benze mislim ddd

H

Hrvach

Guest
:D:D Ovaj naš kultivator najbolje ide kad ima prazan rezervar, gorivo je nepotrebni teret. Kad nestane goriva još prelazi po par km na zrak i onda kad dođemo na dvorište krepa. To je IMT, taj ide na sve, pa i na rakiju ako je dobra:rolfer: Valjda ga je strah da ako nas izda negdje na cesti da ćemo ga ostavit pa vozi dok može.

S

staffmen

Guest
:D:D Ovaj naš kultivator najbolje ide kad ima prazan rezervar, gorivo je nepotrebni teret. Kad nestane goriva još prelazi po par km na zrak i onda kad dođemo na dvorište krepa. To je IMT, taj ide na sve, pa i na rakiju ako je dobra:rolfer: Valjda ga je strah da ako nas izda negdje na cesti da ćemo ga ostavit pa vozi dok može.

Daj ne trabunjaj.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
ok drago mi je ja sam ivan(krumpironja) tvoj brat je meni kolega mi smo skoro generacija

B

BAGERISTA

Guest
:lol::lol::lol:,ajme,,,evo sad su te čepali u mašinu........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

S

staffmen

Guest
evo jos malo slika...

vozio sam gnoj...
relacija duga 4km tamo i nazad x2.

usput sam dopeljo nesto malo sijena...

malo poziranja...:butthead:

a s ovim se zaj***vam vec duze vremena.
Jbg ne stignem.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
bitno da se radi! a reci mi ovo na drugoj slici po redu bočno na priklici to je bezina ili??

S

staffmen

Guest
evo jos malo slika.

Kosio sam kod vikendice u zumberku.
bilo je dosta zeznuto kosit jer je dosta veliki nagib pa se je tesko okretat na mjestu jer se mtk oce prevrnut.
Kosa je kosila odlicno. Trava je bila mekana i rezalo ju je bez problema.

ovak je izgledalo prije

prije kosnje sam natocio malo vise ulja u motor zbog nagiba.
podlozo sam pod jedan kotac 5cm dascicu da vise stane.

tak je to strmo...:rolleyess:

S

staffmen

Guest
a neznam.
Bilo je jos benge u rezervaru od prije. Oko 1l ovak od oka.
Uz to sam jos pokosio put i malo trave s druge strane parcele.

B

BAGERISTA

Guest
Nači krenulo te,,,,voliš,,,,brdsko-brzinske......:lol:

Dobro odrađeno.......

S

staffmen

Guest
a cuj moram malo i u planine. Dosadilo po ravnom.
Tek sad sam shvatio kolko je dobra stvar taj puz.

S

staffmen

Guest
evo da malo osvjezim temu...
Da nebi rekli da se pri meni stalo delat.
Radili smo nadstresnicu za strojeve, u kojoj ce bit i gajbe za zeceve.
Neki dan sam frezao i odma ogrnul koruzu.
Svaki dan i pokosim nesto malo jer mi je rucna kosa pukla pa moram sa mtk-om kosit za svinje.

suzavanje freza da mogu između redova.

Evo da vidite neki nozevi na frezi su vec dobro istroseni. I to najvise ovi unutranji skroz.
evo usporedbe:

S

staffmen

Guest
Evo radovi na nadrstesnici.

Pocetak radova nazalost nisam dokumentirao:rolleyess:

Ovak to izgleda zasada. Dok se nu skupi kakva lova da se to obije kakvom colericom ili mozda cak lim stavimo.

Ko u salonu:

Na vrh