• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

staffmen

H

Hrvach

Guest
Tako je! Kod limene se može dogoditi da jelo iz vana zagori,a unutra ostane sirovo. Gus ko materijal je termostabilniji i drži konstantnu temperaturu.

S

staffmen

Guest
evo danasnje radne akcije.
Vozila se slama,kosilo se...

(u pogonu je bio mondial jer je Imt OPET (ko i inace) u kvaru.)

U pogonu su bila dva mondiala.
S mojim se vozilo a s kumovim kosilo.

Pa sam mu posudio kosu;)

bilo je 20 bala pa smo to podjelili pola pola.

dolazak na krajnje odrediste (samo na voznju sam potrosio sat i pol:oops: na oko 6km, dio je poljski put.)

Snimka kosnje...
Isprobavo sam koja je razlika između Acme i lombardini motora;)
-gotovo nikakva (lombardini se mozda malo muci vrtit kosu na ler gasu dok je zagrijan, ali bolje prima gas jer ACME ima gas slozen preko federa i poluga pa ga to steka.)

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=m3Sz0KoGHvs[/YT]

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
lijepo,vidim prikolica je nakrcana,na moj način isto tako i ja krcam,sve dok se ne prevrnem jendom,pa sta toliko sporo ide mondijal

S

staffmen

Guest
pa male su gume i on nije predviđen za transport

A s ovom prikolicom se nemres tak lako prevrnut kad je sirok trag kotaca. sad ke gore 11 bala. A trbalo bi stat barem jos 6 (jos 1 red)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
meni su kola s nutarme starne....BTW stvaljam slike u moju temu odi vidit krumpir

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Tako je! Kod limene se može dogoditi da jelo iz vana zagori,a unutra ostane sirovo. Gus ko materijal je termostabilniji i drži konstantnu temperaturu.

da,ali kod limene lakše kontroliraš temperaturu....
ja imam kovanu i još mi nije zagorjelo niti je bilo sirovo.......
ja ti prije nego stavim žar na peku,posipam je sa pepelom tako da naglo ne zapeče......

H

Hrvach

Guest
Mislim da sve ovisi o onome ko peče. Ako je pravi "majstor od peke" svaka peka mu je dobra i s njom napravi dobro jelo.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
dokaz toga je prazna tepsija....:partyman:

H

Hrvach

Guest
Tako je, prazna tepsija,prazna čaša i kosti:drinkers::finga:

G

GROF

Guest
., sretan TI rodjendan mladiću!., živi i uživaj!, SRETNO!!! ...

V

vedo

Guest
Sretan rođendan,sve najbolje :weedman: :drinkers: :rolleyess:

S

staffmen

Guest
hvala svima!
Bogme smo se nauzivali, samo sad nam je malo teze. :D

S

staffmen

Guest
evo da nebi rekli da nis ne delam:lol::lol:
danas smo vozili hoblinje (piljevinu) iz radione do konja. To mu se rastepe po podu da upija gnojnicu i da je lakse cistit, kak bi se reklo s tim se štraji.
Vozil sam sa ponovno popravljenim Imt-om.
Na cest me je bilo opce grdo za gledat.

bitno da se Jaguar uguro u kadar:rolfer::rolfer:...uz ovakvu limuzinu poljoprivrednu.

pozdravila, i odma otisla za hranom... :D

ovo se sve rjeđe viđa danas. Kokos se izlegla uinkubatoru i nasjela na jaja, a kazu ljudi da je to jako tesko, al eto dogodi se.
Sjedila je na jajima od jureka i katice. (čučurlini)

cak se i moja jazavcarka slaze s novim prinovama u dvoristu.

Posljednje uređivanje od moderatora:
H

Hrvach

Guest
Daj postavi slike od kokoši na peradarstvo! Inače ako neko ima ružniju kokoš od ove na slici dobiva 100€ i pola odojka.

Na vrh