• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

staffmen

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
A jbg,ides sporo pa te ne žele čekat...nauči se tako je to i meni rade,i u zavoju me pretiču trube....jbg nema postovanja prema slibijma i prometu..sada poljeti pogotovo kada dođu ludi stranci,nadobudni....znas sve

Posljednje uređivanje:
S

staffmen

Guest
evo doma je isto zarasla trava...

pa sam i to skratil malo...:D

radne akcije oko kokošinjca kod bake...

H

Hrvach

Guest
natovareni ko cigani...:mrgreen:

:rolfer::rolfer: Ko u filmu Ko to tamo peva... ZAA BEOGRAD:mrgreen: Glavno da sam se ja vozil na visokom položaju u fotelji ko papa:butthead:

H

Hrvach

Guest
To si i ja nekad mislim. Ovaj me vozi ko vrag svoju mater. Danas me je natjeral na vrh granja na prikolici da pritiščem s težinom da ne padne sve dole,a vozi ko luđak, mislim da ne bi ni primjetil da padnem s prikolice. Da znaš samo kak je bio protiv ovog stolca na slici, on hoće da se ja vozim 12km po makadamu na plastičnoj kanti. Jbt stariji sam,a dam se tak zajebavat..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
hahah ja se mogu pohvalit,mene nikada nije niko vozio na mome traktoru,od kada ja vozim...ako se vozi ja vozim...a s drugima se rijetko vozim tak da ono uvijek imam najmekšu stolicu =)

H

Hrvach

Guest
Ma ja sam samo suvozač i pomoćna radna snaga kad treba gurnut,natovarit,zajebavat... Luka je glavni i odgovorni vozač i komandant.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
hahah,lijepo je imat pomoćnika...ja nemam..dede ode samnom jedino ako mama misli da nesto nebi trebo radit sam ili ako idem s traktorom negdje daleko onda jadan dede...on je osuđen da bude samnom

B

BAGERISTA

Guest
natovareni ko cigani...:mrgreen:

:rolfer::rolfer: Ko u filmu Ko to tamo peva... ZAA BEOGRAD:mrgreen: Glavno da sam se ja vozil na visokom položaju u fotelji ko papa:butthead:

Hahhahaha,,,ova je dobra,,,,svi u boj,,,ajme ča si nakrca,,,ko da se seliš trajno............:mrgreen:::lol::
Ali prikolica,,,ima stolicu,za cara ki je pelja,,,nema ča,,,,,:prayer::partyman:

A za slike od kokošinjca,,,,,,,,,ča reč,,,hotel A kategorije,,,ili 6 zvijezdica..

H

Hrvach

Guest
Hahhahaha,,,ova je dobra,,,,svi u boj,,,ajme ča si nakrca,,,ko da se seliš trajno............:mrgreen:::lol::
Ali prikolica,,,ima stolicu,za cara ki je pelja,,,nema ča,,,,,:prayer::partyman:

A za slike od kokošinjca,,,,,,,,,ča reč,,,hotel A kategorije,,,ili 6 zvijezdica..

Reko bi za cara koji se vozi,a ne koji ju vozi, ovaj koji je vozač sjedi na ovom poderanom jastuku na željeznom stolcu. Ipak gospoda moraju bit na visokom položaju dok se freza sprema na juriš:mrgreen: Došli smo do pol puta i skužili da smo zaboravili stavit barjak na sve to da se ipak vidi ko smo i pod čijom zastavom plovimo

B

BAGERISTA

Guest
Reko bi za cara koji se vozi,a ne koji ju vozi, ovaj koji je vozač sjedi na ovom poderanom jastuku na željeznom stolcu. Ipak gospoda moraju bit na visokom položaju dok se freza sprema na juriš:mrgreen: Došli smo do pol puta i skužili da smo zaboravili stavit barjak na sve to da se ipak vidi ko smo i pod čijom zastavom plovimo

Ajme,,,nači full oprema.....:supz::supz::mrgreen:
A neko se mora vozit ko kralj,,,,,,;)

N

nikolalon

Guest
A jbg,ides sporo pa te ne žele čekat...nauči se tako je to i meni rade,i u zavoju me pretiču trube....jbg nema postovanja prema slibijma i prometu..sada poljeti pogotovo kada dođu ludi stranci,nadobudni....znas sve
Da ti vidis kad ja svoju na frezu pocmem vozit ali cekam na izlazu na cestu da prođe ako ima neki skuter(kinez) ispred mene onda ga stignem skoro odozada...Samo nikako da uhvatim neki traktor da se proganjamo malo...

H

Hrvach

Guest
Buraz je na ovog srbina 506 ugradil nitro i četvrtu brzinu, sad ide jedno 160 na pol gasa:finga:. Dok ti počneš sa svojom frezom kineze preticat mi ćemo već s našom ić na 402 street race:butthead:. Samo da nabavimo kacige da nam se kukci ne zabijaju u facu. Iduća trka motokultivatora u Orahovici je naša, već smo dobili pehar, samo trebamo odvozit da potvrdimo rezultat.:lol::drinkers::lol:

B

BAGERISTA

Guest
Buraz je na ovog srbina 506 ugradil nitro i četvrtu brzinu, sad ide jedno 160 na pol gasa:finga:. Dok ti počneš sa svojom frezom kineze preticat mi ćemo već s našom ić na 402 street race:butthead:. Samo da nabavimo kacige da nam se kukci ne zabijaju u facu. Iduća trka motokultivatora u Orahovici je naša, već smo dobili pehar, samo trebamo odvozit da potvrdimo rezultat.:lol::drinkers::lol:

Ajme,,,ajme,,kakova snaga,,,,,joj ča nis bliže da si i ja uključim................:lol::lol:,,,da 402,,,,to van je malo triba naj ča bolje..

N

nikolalon

Guest
Ma kod nas se natovare tu na skutere po dvojica nemoze onaj skuter jedva 40 kad je jedan na njemu a ne dvojica,a ja i rođak u labincu na kardan nemožeš nam utec nikako...:weedman::weedman::weedman:

S

staffmen

Guest
evo malo proteklih događanja...

Rusenje stare stale:

Sa JCB 4CX

A bit ce i cigle za prodat, a i za izgradnju pecenjare. Steta da se baci.

malo sam radio u plasteniku sa paradajzom...
Eto kak to izgleda i iz cega raste

jos malo i pocet ce jasit:supz:

evo danas se bratu izlegle prepelice. za sad ih je 13 od 25 jaja. Jos se ceka.

B

BAGERISTA

Guest
nači stara se štala skinula,,,,a vidim uredno se stavlja u stranu i prebire cigla,,,,,,svaka čast,,,,imaš volje...

Šta ti ne režeš jabuke na pola konju kad daješ,,,,da mu nebi zaletilo...

A jahač,,,nema ča,,prejak,,a vidim i dobri prijatelji su.............:partyman::partyman::partyman:

S

staffmen

Guest
tema mi umrla...
jedva sam je naso vise :mrgreen:

eto par slika vec dugo nisam nis stavljo.

eto kak se drustvo vraca sa feste dan prije nove godine

picture.php

na mtk postavljeni utezi...spremam se za zimu koje jos uvijek nema na vidiku

ralica se slaze...radovi pri kraju.

prije par dana sam vozio nest malo zemlje za doma s obale naseg jezera ;)

I tak.
Radova je sve manje. Ceka se snijeg
Cigle od stare štale vise nema, hvala bogu sve se prodalo.
na proljece mozda kerece izgradnja pecenjare. To je sad IN pa eto...;):mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Tek sad skužija da su utezi iznutra..........8)8),ali zašto su ti vani one matice povarene za felgu......:scratch:scratchda nije za lance......8)

Vidim ralica spremna,,,čeka se snjeg......

A zemlje je ima ča potezat,,,makar bi on još toliko vuka.........;)

Na vrh