• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

staffmen

B

BAGERISTA

Guest
A ,,,,kakova pila,,ima da svi snig zguraš kad kreneš....:mrgreen::mrgreen:
Još koja rotirka,,,i evo prave ralice:rolfer::rolfer:

Uploaded with ImageShack.us

G

GROF

Guest
., dobro je ispala ova tvoja raličica! ...

., još malo pa će bit sniga za isprobavanje - test., a onda na leto?, lipo ispravit nekakove nedostatke ki se uvik pokažedu poslje akcije., onda uljepšavanje - izboljšavanje i naravno bituranje u neku byuti bojicu!!! ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...

Posljednje uređivanje:
S

staffmen

Guest
ima neko plug za oranje za mondiala za prodat? Adapter imam vec.
Novi je 600kn pa ak ima neko jeftinije?

B

BAGERISTA

Guest
ima neko plug za oranje za mondiala za prodat? Adapter imam vec.
Novi je 600kn pa ak ima neko jeftinije?

poslikat ču ti ga od mog,,,,,,,,,,,:p,možda če ti pasat...,ako ne čemo prevarit s fergija..:lol::lol:

S

staffmen

Guest
siroka je 1m. Tak je originalna za njega.
Gledo sam po netu i svi imaju 1m siroku. A cuj lako se suzi, makar ja necu cekat da napada pol metra pa onda ic cistit ko nasi cestari. Tak da vjerujem da nece bit problema.

S

staffmen

Guest
danas trebala bit akcija voznje drva kad ono na kraju ja samo otpad vozio.
Posto sam bio u skoli jednostavije je bilo rec susjedu da dođe s traktorom i odpelja sve odjednom nego da se ja kasnije zezam s tim.

A ja se poveselio da cu ga nametat ko magarca....

Tak da od svega je ostalo samo ovo.

Bageru daj mi poslikaj taj plug pa da vidim dal pase...

B

BAGERISTA

Guest
ajde sutra slikam,,,,pa češ vidit,....tamo negdje popodne..
To je došlo s mojim traktoričem,,,,,,kad ga je stari uzima...........to ima ona uha,,za kopčat,,,,,,imaš koju sliku da vidim ako o istome pričamo..

S

staffmen

Guest
plug-motokultivator-labin-progres-14ks-slika-9299346.jpg

To ti je to...
Al ovaj komad za podesavanje nagiba i dubine je posebno
Ubiti je prikljucak pluga okrugli

B

BAGERISTA

Guest
Nešto slično je i moj,,,ali poslikam ti ga sutra...............:shock::shock:;)

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
imam ti ja obrtač za mondiala samo ga moram naći negdje mi je zatrpan jer ti ja to nekoristim.

B

BAGERISTA

Guest
Evo,,,,i ja zaboravija slikat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pas mater..:madmana::madmana::madmana:....

S

staffmen

Guest
ko je dobro dosel?!

Ja sam vec odavno dobro dosel:mrgreen::mrgreen:

bageru nema problema, nije ni sutra kasno, i tak i tak kad se malo vrijeme smiri pocnem stihat, tj mozda i oreat:shock::scratch:mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Ma nije problem nego danas se opet lomija,,, kod onog materijala,,,i jednostavno zaboravija,,,,,,,,,,,,,,,,,a obeča sam,,,,,ali eto sutra se prvo slika njega,,pa tek onda dalje..:mrgreen:

Na vrh