A el radi bez čoka?..imam jonsered gt 32l flaksericu i raštelan joj je fergazer....pa trebam pomoć...plizz hellp!!hvalarayer:rayer:
Ništa neš dobil sa štelanjem ..treba ju presijati na sito ( veli moj frend)na leru da al kad joj nabijem gas onda se davi i krepa...a kad joj stavim čok na pola onda radi ko luda na punom gasu....
A el radi bez čoka?
na leru da al kad joj nabijem gas onda se davi i krepa...a kad joj stavim čok na pola onda radi ko luda na punom gasu....
bila je ona pred kakvih mjesec dana kod frajera i poštelal ju je milina...primala gas,delala ona ko ziherica....i stari je neke jebal po njoj kao ima prejaki gas i odonda nikak ne dela....tak da mislim da je sjebal neke na fergazeru...a pojma o pojmu nema i onda ide dirat
Evo da se i ja uključim u temu,kaj se tiče jonsered Gt 32 takvu imam i doma i prije nekih mjesec dana sam ju kompletno rastavil u dijelove i predihtao sve na novo jer je imala iste simptome ko i ova ,a i usput sam promjenio i karike i komplet garnituru za rasplinjač tak da mala radi sad ko nova.
Govore da je konj najjači prije nego krepa ..bila je ona pred kakvih mjesec dana kod frajera i poštelal ju je milina...primala gas,delala ona ko ziherica....i stari je neke jebal po njoj kao ima prejaki gas i odonda nikak ne dela....tak da mislim da je sjebal neke na fergazeru...a pojma o pojmu nema i onda ide dirat
kolko su te koštali djelovi za nju?
Nije ti to dobro , nisi joj smanjil dotok zraka nego goriva .Sad ona radi na velikim okretajima a s siromašnom smjesom ...to ona ne voli ,znaš?..ali takve "majstore" vole majstori :weedman:eto danas sam kosil i popizdel sam al skroz...samo se davi i davi..uzel sam šarafciger i smanjil malo dotok zraka...mala puca od snage..prima gas ko iz p****...milina kak radi...travu metar drapa...a sad ak stari opet krene nešt čeprkat seckam mu prste...
Nije ti to dobro , nisi joj smanjil dotok zraka nego goriva .Sad ona radi na velikim okretajima a s siromašnom smjesom ...to ona ne voli ,znaš?..ali takve "majstore" vole majstori :weedman: