• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Štelanje ventila

dzoksinjo

Novi član
Tu od
10 Stu 2019
Poruka
28
Pozdrav, nakon zamjene brtve glave i štelanja ventila traktor puno jače dimi, pogotovo pri hladnom paljenju. Je li moguće da je uzrok tome da ventili nisu dobro podešeni? Traktor u leru radi na dosta velikim obrtajima pa mislim da dobiva i previše goriva koje ne izgori dobro, kako da to smanjim na bosch pumpi?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,758
Paljenje zakretanjem pumpe, ali ja si nekak mislim da se paljenje nije moglo nikam pomaknuti zbog zamjene brtve glave.

dzoksinjo

Novi član
Tu od
10 Stu 2019
Poruka
28
I prije je zadimil kod hladnog paljenja i jedan cilindar kasnil s paljenjem nekolko sekundi ko da ga je zalijalo, a sad jace dimi cijelo vrijeme. Dizne otvaraju na 110 bara, veli bošista da nisu loše. Mislim da dobiva previse goriva jer je i ler gas visok, da mu probam smanjiti gas ili nekaj drugo?

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,758
Nisu loše, ali nisu ni dobre....
Neznam, ali ako diza zalije cilindar onda tu nema kompresije da upali ubrizganu naftu.

Daj neki video da vidim kak to jako dimi na hladno, a kak radi na toplo.

dzoksinjo

Novi član
Tu od
10 Stu 2019
Poruka
28
Kak da stavim video? Nece ga uploadati.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh