vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
normalno ulje je bil npr inin dvotaktol , sve od njega na dalje je napravljeno u loncu a nije ni vidlo sirove nafte
To su sve dobra ulja, ali moramo znati da su to ulja za vodeno hlađene motore.Po meni je Motul 2t 800. Prave da husqvarninu xp prave kod castrola.
Ma niš nebu, samo šibaj, kak sam rekel bolje ulje to ima sagorjevanje, i bolje podmazuje, nema veze okretaji. Samo šibaj i nemaš straha. To je sintetičko ulje, a ne ona stara mineralno kaj sve ostaje masno unutra, niti sagori niti niš.Da.. dugo vremena, sam stavljao husqvarnina ulja prešao na stihl, sada evo potrošio ulje od stihla pa se vračam husqvarni kao i prije.. iako su to večinom stari strojevi ( Stihl 038, 023, Tomos UMO 6, 8, MP500N, ima i novih pila i trimera) pa gledam da svima bude dobro, to što je staro ne znači da ću za njih benzin mješati s uljem iz mjenjača, na ovim starim strojevim nikad nikoji problem, osim što mi je jednom špaga za pokretanje pukla... To ulje Husqvarna XP, ona je za uređaje koji se na većim okretajima vrte, hoće li biti s tim uljem problema kod npr. Mog tomosa koji radi na nižim okretajima?