Sta radimo... Zanimljivo pitanje.
Ovako, covjek sumnjivim kanalima nabavlja CD-e i DVD-e i nove i polovne, te ih preko raznih internet servisa preprodaje, a nas dvojica prepakiravamo polovne CD-e u nove kutije, pakiramo ih u koverte, lijepimo markice, nosimo na postu, skeniramo ih i postavljamo on-line na prodaju, preslagujemo skladiste...
Imam i slika na mobitelu, a nisam kabal ponio, pa cete malo pricekati da vidite sto znaci
2 milijuna Kn u CD-ima...
Ljudi za koje radimo doslovce kao da su izasli iz ALANA FORDA, jer je sef taj koji ima pub kao sminku za posao s CD-ima, i iznad puba rade dva mrtva puhala (Sef i Jeremija), a Brus i ja ko Alan Ford i Bob Rock. Sef uvijek ima novaca, i ako ne plati uskoro, bit ce u kolicima
, imamo i Sir Olivera. Lik moze APSOLUTNO sve nabaviti, i nikad nije tu kad ga trebas. Grunf je jedan irac koji je vjecito pijan, jednako obucen i nitko ga pod milim bogom ne razumije, a njegove rukotvorine trebate vidjeti da biste povjerovali da postoji toliko nesposoban covjek...
Vesela druzina, nema sta!
Posao malo za reci da je mutan, ali sto je najgore, sve je po zakonu, i samo mali savjet: NIKADA, ali stvarno NIKADA ne kupujte CD-e ili DVD-e preko ebay-a, play-a, amazona i slicnih servisa, jer sad znam da tamo ima svega, samo ne novih CD-a...
MP3 je zakon
Ako vas zanima gdje sam tocno, u google maps upisite CLAPHAM JUNCTION, i u krugu 500m zivim, radim, jedem... SVE.
Lijep pozdrav, slike stizu cim uhvatim vremena da ih postavim.