B
Bobo
Guest
Dakle, ovih dana je Bobo otisao u posjet kolegi s foruma po nadimku "Axial". isao sam gledati onaj njegov "tarup" te sam ga odmah i okapario, da bih sutradan prevalio 104km traktorom do njega, te isto toliko nazad...
Danas sam cijeli dan mljeo stabljike duhana i sebi i usluzno, i imam jos sutra raditi, te se stroj za sada pokazao kao vrlo dobar... Ove zime ce ici na kompletno smirglanje i bojanje, tako da za na godinu bude u tip-top stanju...
Slika s puta kuci. malo stao da se odmorim, pa uslikao kompoziciju
Obrisan neispravan link.
Kolega "Alkemichar" trazi bas isti takav prilljucak 8)
Bit ce i par video isjecaka, u radu, no sada mi se ne da uploadati na youtube, pa za koji dan cete vidjeti i to... Za 549 je taman, a 539 bi gadno prdio da mu ovo cudo prikopcam :?
Za sada toliko...
Danas sam cijeli dan mljeo stabljike duhana i sebi i usluzno, i imam jos sutra raditi, te se stroj za sada pokazao kao vrlo dobar... Ove zime ce ici na kompletno smirglanje i bojanje, tako da za na godinu bude u tip-top stanju...
Slika s puta kuci. malo stao da se odmorim, pa uslikao kompoziciju
Obrisan neispravan link.
Kolega "Alkemichar" trazi bas isti takav prilljucak 8)
Bit ce i par video isjecaka, u radu, no sada mi se ne da uploadati na youtube, pa za koji dan cete vidjeti i to... Za 549 je taman, a 539 bi gadno prdio da mu ovo cudo prikopcam :?
Za sada toliko...