mislim da su poljoprivrednici najgori mogući klijenti za kripto i ostale imaginarne valute...
naime, ljudi koji svojim radom i rukama STVARAJU praktično sve oko sebe ćeš vrlo teško uvjeriti da krenu putem imaginarnog novca...
bar ja na to tak gledam, meni je sigurnije kupiti komad šume i čekati da raste nego nekome uplatiti lovu i onda se nečemu nadati...
ovdje je kriva pretpostavka da ti nekome uplaćujes novce...uplatis na svoj račun i tvoji su....pogledajte crypto.com i njihovu aplikaciju za Android i još dobijete visa karticu s kojom ostvarite pri svakoj kupnji 2% popusta...
poljoradnici su odgajani od svojih baka jer su tate i djedovi bili po polju . a bake su žene koje traže stabilnost i sigurnost...I tako su vas i odgajale...sjetite se djetinjstva i ko vas je čuvao i time utjecao na vas karakter...to je ne jedna generacija unazad nego dvije... previše....danas se ne vrednuje je rad...nego investicija....
ako radiš 10ha ništa nemas , ako radiš 100+ i investiras u nove strojeve i pri tom dobijes eu fond poticaje još možeš gurati...a kome ti poticaji odu...industriji traktora a ne tebi...tj odu velikim...a to je njima opet investicija...
oni žive od toga...pa i vi možete početi...na kraju čemu otpor prema znanju, učiš i odlučiš...
ja ne forsiram, nego još uvijek primjećuje. da 90% stanovništva propusta priliku..
kao stoje netko spomenuo kupio po 1 i prodao po 10 dollara...s
sad može biti da je taj crypto 7 i da ide na 70dollara...
morate pratiti to je jedino što govorim...bolje prati crypto nego vremensku prognozu...više se isplati