Evo,
nekretnine u RH Kao što sam napisao, Skandinavcima je to veoma povoljno. Njemcima, Austrijancima... Još jedna stvar me zabolila danas. Ide zakon u EU parlamentu da će se davat jednake plaće muškarcima, ženama i transrodnim te ne definiranim osobama. Plaća će po zakonu morat bit javna. Nikako nemam ništa protiv da sposobna žena ima duplo više od mene ako to zaslužuje. Ako zna, ako ima veliku odgovornost. Dapače, plaća mora bit srazmjerna poslu i odgovornosti. A ovo čudo, da će svi imat jednako prema spolu je gnjusno. Plaću moraš zaslužit. I moraš bit plaćen sve što si zaradio. Krvavu im majku spominjem. Zakon o zabrani proizvodnje automobila sa unutarnjim sagorijevanjem u EU je prošao. Ima iznimka za eko gorivo. EU će proizvodit elektro automobile. Tko će ih kupit, tko će od temelja nadogradit elektroenergetsku mrežu, odkuda će dovodit baterije, kako će se one punit zimi ili ljeti kad stojiš u koloni, a dere klima... Pitanja milijun, odgovora niti jednog. 2035. je tu. U EU se proizvodi jako puno automobila svih klasa. Ovo je doslovno samouništenje. Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Azija, Rusija, nitko, nitko ovo neće uvest, samo Europa i ljevičarski uhljebi. Sramota, svaka uvreda je premala i potpuni gubitak vremena na takve ljude. Ološ odvojen od stvarnosti.