Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Ravnali bi ČEKIČOM! 😂😂
U prvom slučaju tražiš ili ne tražiš uslugu i sve se zna unaprijed, pa pristaješ ili ne pristaješ.Kak je neusporedivo?
Niti onaj Plusov pop, a nijedan majstor čije mušterije nisu bile zadovoljne a na ovom forumu su bili napadnuti od novo pridoslih forumaša se nisu mogli braniti pa smo raspravljali o njihovom majstorluku i davali savjete i onda je to bilo fer.
Pa bila je neka sitna situacija, sjećaš se ...i nismo radili dramu...riješilo se je.Nisam ja ni pomislil da ti mene smatraš lopovom, ali nakon ovakvih tvojih izjava ja se zamislim kaj bi bilo da je nekaj otišlo ukrivo ne mojom ni tvojom greškom
Pa rekel si mi i onda...nije važno kak je riješeno, važno da je bil postignut rezultat; da nije popucalo niti se vidlo da je popravljano.Čekičem sam ja ZJ-u ravnal neko specijalno gazište koje je trebalo bez vibracija poravnati da varovi ne popucaju.....
Naravno, kad on to nije videl jer sam ga poslal u grad po nekaj...
Sad to slobodno javno priznam jer su odnonda prošle gooooodine i niko nije zbog tog mog fuša stradal 😇
Pa baš se i ne sječam da je bila neka reklamacijaPa bila je neka sitna situacija, sjećaš se ...i nismo radili dramu...riješilo se je.
Uvijek postoji mogućnost "više sile" i važno je čista obraza reći kaj je bilo. Koliko te poznam, tebi to nikad nije bil problem...
Svećenik je taj koji uzgaja životinje, a biskup i narod su protiv toga, nečuveno...Na koji dio aludiraš
Životinja te neće zajebati!A kaj je s onim koji voli životinje, a ljude baš i ne?
Kažu čuvaj se prijatelja,a za neprijatelje znaš s koje su strane nišana.Pa od životinje znaš što možeš očekivati i u kojem položaju a od frenda samo da te ubije!
Na žalost to budala najčešće bude u prvom licu jednine(polazim od sebe).Jedino je kasno dok skužiš tko je budala!
U pravu si, vrhuška je uvijek problem.@Viduka OPG, uvijek je vrhuška problem.
Oni na dnu (obični svećenici) su uglavnom uz narod.
A onda kad dobiju aplauz 👏 ajme i jao.A za žene je poznato sa ne razumiju riječ šuti .