• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što se iza brda valja?

Želite li besplatno naučiti kako procijeniti gospodarske programe stranaka?

• Da

Glasova: 31 27.2%
  • Ne

Glasova: 16 14.0%
  • Znam sam procijeniti programe

Glasova: 16 14.0%
  • Ne zanima me

Glasova: 51 44.7%

• Ukupno glasača
    114
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Svjetska zdravstvena organizacija objavila: Pandemija je gotova
Neka to netko dođe objasniti mojem šogoru i njegovoj kećerki. Moj šogor ima rođendan 30.4. i nismo mu ga prije par dana mogli iči izravno čestitati, imao je ozbiljnu koronu on i kćer. Moja sestra nije imala, kao ni njihov sin, student u ZG. Simptomi "grdi", jako visoka temperatura, a djevojku od malo preko dvadesetak godina je boljela svaka kost, baš kako je to znao svojevremeno opisivati kolega Kupljenec. Vrag stari je gotov, jednako kao i da je gripa zauvijek nestala, malo morgen...
Ma i bolje da je tako, ionako Mihalići i slićni mlate lovu na našim zdravstvenim problemima. (HDZ - hajdmo dalje zajedno...)

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Neka to netko dođe objasniti mojem šogoru i njegovoj kećerki. Moj šogor ima rođendan 30.4. i nismo mu ga prije par dana mogli iči izravno čestitati, imao je ozbiljnu koronu on i kćer. Moja sestra nije imala, kao ni njihov sin, student u ZG. Simptomi "grdi", jako visoka temperatura, a djevojku od malo preko dvadesetak godina je boljela svaka kost, baš kako je to znao svojevremeno opisivati kolega Kupljenec. Vrag stari je gotov, jednako kao i da je gripa zauvijek nestala, malo morgen...
Ma i bolje da je tako, ionako Mihalići i slićni mlate lovu na našim zdravstvenim problemima. (HDZ - hajdmo dalje zajedno...)
Virusa i gripa je uvjek bilo i bit ce dok je svjeta i vjeka. To nije razlog sjebat kompletno gospodarstvo,ljude psihicki izluditi i ubrizgat im pitaj boga sta. Ja sam dosad imo 4 puta dokazano koronu,jedanput sam 2 dana prelezo nij mi bilo bas ok,al suma sumarum nis posebno. I da da nije bio te glupe plandemije neb Putin nikad napo Ukrajinu.

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Kaj može neko objasniti kaj znači taj woke pokret?
Kaj su se tek sad zbudili, pa su malo nadobudni
ajoj. puno toga. kompleksno je to. ali u kratko ništa dobro. zlo .komunizam.
sve počinje na trans-ideologiji. znači postoje muškarci koji kažu da su žena. i sada ako TI tome muškarcu kažeš da je on muškarac TI dobiješ kaznu.
najbolji primjer je kanada.
u kanada postoji kazneni zakon. znači zamisli da imaš dijete. i tvoje dijete između 8-15 godina ode u školu i dojde doma i veli da je trans( to jest suprotni spol). recimo da imaš kčer IVANU.
i ivana jednoga dana dojde iz škole i kaže da je IVAN. muško. ti onda kao roditelj veliš svojoj kčeri ivani da je ona žensko. onda tvoja kčer tebe prijavi policiji da ti napadaš njeno trans opredjeljenje(ludilo). i TI dobiješ novčanu kaznu. i normalno budeš proglašen za luđaka,nazadnoga seljaka,klerofašista itd...
ima toga još puno.
najviše tko to u hrvatskoj gura su možemo,hdz,sdp itd.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
sve počinje na trans-ideologiji. znači postoje muškarci koji kažu da su žena. i sada ako TI tome muškarcu kažeš da je on muškarac TI dobiješ kaznu.
u kanada postoji kazneni zakon. znači zamisli da imaš dijete. i tvoje dijete između 8-15 godina ode u školu i dojde doma i veli da je trans( to jest suprotni spol). recimo da imaš kčer IVANU.
i ivana jednoga dana dojde iz škole i kaže da je IVAN. muško. ti onda kao roditelj veliš svojoj kčeri ivani da je ona žensko. onda tvoja kčer tebe prijavi policiji da ti napadaš njeno trans opredjeljenje(ludilo). i TI dobiješ novčanu kaznu. i normalno budeš proglašen za luđaka,nazadnoga seljaka,klerofašista itd...
ima toga još puno.
Još mi samo taj ku..c triba u životu .

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
ima toga još puno.
Sve dobro rekao, a na kraju u*rao s HDZ-om i SDP-om, hahah! Neka njih, bolje da oni pljačkaju i kradu, nego da nam se omladina pretvara u ono što nije i fizički i psihički.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Mislim ja da ne bude puno takvih retarda kod nas, ipak smo mi s jedne strane još uvijek obiteljski gledano konzerve i teško da će se to sranje proviti kod nas na Balkanu općenito.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
ima toga još puno.
Aj šta volim biti nazadan, zatucan i konzerva u takvim okruženjima...

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Aj šta volim biti nazadan, zatucan i konzerva u takvim okruženjima...
Zaostalost je postala jedna vrsta mode. Pomodno je i popularno biti zaostao… Civilizovani sa zavišću gledaju na zaostale. Zaostali su postali nosioci napretka, sinonim zdravlja, avangarde. zaostali imaju budućnost.

Samo još gladni imaju nade da će biti siti. Siti su već siti.

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
540
To oko woke nije samo trans. Ali kad smo kod trans, neke stvari treba ostaviti na fizickim nacelima prirode i ne mjesati emocionalno stanje u to.

Sve govor sljedece...kad svi pomremo I zakopaju nas i nakon 300godina dodu vanzemaljci i iskopaju nase kosti, sto oni mogu zakljuciti oko roda? Da smo bili fizicki musko il zensko ali ne i emocijonalno stanje u kojem smo bili. Jedino ako iz kostiju ne budu citali emocije ili se transrodne osobe ne budu pokopale s nekim obiljezjem da su takve.

Isto tako mi zakljucujemo oko zivotinja, vidi onog psa ili kuju, al woke to gleda kao vidi onu zebru, sve su iste iako nekima nesto visi a nekima ne, a cak i pruge su im drugacije.

Postajemo svi mekusci, za ratove radimo robote jer nitko vise nece pusku u ruke, sto je ok. Al nam faramacija bude prodavala trans ljekove jer je jefrinije napraviti za sve isto ako svi imamo iste hormone. kad nas budu slali u svemir ne budu rekli ide 10 parova nego 20transrodnih pa nek se dogovore. Sam je pitanje koliko matarnica ide u novu koloniju al I to smo rijesili u uredajima.

A sada smijeh.......;)

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ma neka, idemo ka devastaciji populacije, a to i je cilj.

Lagano sjesti uz riječicu Li, ponijeti sikiricu i britvicu, sagraditi kućicu i imati svoju slobodicu, biti slobodan od aP&co.,wokeRaša, pOkeraša, jeBača, kUrvi, peDera, zIheraša, #SamouzdravmozakjEbača, lažnih Prijatelja, kOlega, Kamatara-bankaRa, konzumErizma, Nitkova, bItangi, Sebe samih i okolinE.

Tko razumije, shvatit će. Trenutno nije cilj ići dalje, već što više podijeliti i unazaditi društvo.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Što kažu? ..el se budu ti woke vaki naki dali krstit?
Ostadoh bez posla majku mu..morat ću jebat po selu za koju koru kruha

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Ma neka, idemo ka devastaciji populacije, a to i je cilj.

Lagano sjesti uz riječicu Li, ponijeti sikiricu i britvicu, sagraditi kućicu i imati svoju slobodicu, biti slobodan od aP&co.,wokeRaša, pOkeraša, jeBača, kUrvi, peDera, zIheraša, #SamouzdravmozakjEbača, lažnih Prijatelja, kOlega, Kamatara-bankaRa, konzumErizma, Nitkova, bItangi, Sebe samih i okolinE.

Tko razumije, shvatit će. Trenutno nije cilj ići dalje, već što više podijeliti i unazaditi društvo.
Ovo je bilo što bi sinjani rekli u sridu,iliti u centar.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh