Zajedno s LGBT, woke i tim sranjima.Umjetna inteligencija. Vidt ces
Neka to netko dođe objasniti mojem šogoru i njegovoj kećerki. Moj šogor ima rođendan 30.4. i nismo mu ga prije par dana mogli iči izravno čestitati, imao je ozbiljnu koronu on i kćer. Moja sestra nije imala, kao ni njihov sin, student u ZG. Simptomi "grdi", jako visoka temperatura, a djevojku od malo preko dvadesetak godina je boljela svaka kost, baš kako je to znao svojevremeno opisivati kolega Kupljenec. Vrag stari je gotov, jednako kao i da je gripa zauvijek nestala, malo morgen...Svjetska zdravstvena organizacija objavila: Pandemija je gotova
Kaj može neko objasniti kaj znači taj woke pokret?Zajedno s LGBT, woke i tim sranjima.
Virusa i gripa je uvjek bilo i bit ce dok je svjeta i vjeka. To nije razlog sjebat kompletno gospodarstvo,ljude psihicki izluditi i ubrizgat im pitaj boga sta. Ja sam dosad imo 4 puta dokazano koronu,jedanput sam 2 dana prelezo nij mi bilo bas ok,al suma sumarum nis posebno. I da da nije bio te glupe plandemije neb Putin nikad napo Ukrajinu.Neka to netko dođe objasniti mojem šogoru i njegovoj kećerki. Moj šogor ima rođendan 30.4. i nismo mu ga prije par dana mogli iči izravno čestitati, imao je ozbiljnu koronu on i kćer. Moja sestra nije imala, kao ni njihov sin, student u ZG. Simptomi "grdi", jako visoka temperatura, a djevojku od malo preko dvadesetak godina je boljela svaka kost, baš kako je to znao svojevremeno opisivati kolega Kupljenec. Vrag stari je gotov, jednako kao i da je gripa zauvijek nestala, malo morgen...
Ma i bolje da je tako, ionako Mihalići i slićni mlate lovu na našim zdravstvenim problemima. (HDZ - hajdmo dalje zajedno...)
ajoj. puno toga. kompleksno je to. ali u kratko ništa dobro. zlo .komunizam.Kaj može neko objasniti kaj znači taj woke pokret?
Kaj su se tek sad zbudili, pa su malo nadobudni
Još mi samo taj ku..c triba u životu .ajoj. puno toga. kompleksno je to. ali u kratko ništa dobro. zlo .komunizam.
sve počinje na trans-ideologiji. znači postoje muškarci koji kažu da su žena. i sada ako TI tome muškarcu kažeš da je on muškarac TI dobiješ kaznu.
najbolji primjer je kanada.
u kanada postoji kazneni zakon. znači zamisli da imaš dijete. i tvoje dijete između 8-15 godina ode u školu i dojde doma i veli da je trans( to jest suprotni spol). recimo da imaš kčer IVANU.
i ivana jednoga dana dojde iz škole i kaže da je IVAN. muško. ti onda kao roditelj veliš svojoj kčeri ivani da je ona žensko. onda tvoja kčer tebe prijavi policiji da ti napadaš njeno trans opredjeljenje(ludilo). i TI dobiješ novčanu kaznu. i normalno budeš proglašen za luđaka,nazadnoga seljaka,klerofašista itd...
ima toga još puno.
najviše tko to u hrvatskoj gura su možemo,hdz,sdp itd.
Sve dobro rekao, a na kraju u*rao s HDZ-om i SDP-om, hahah! Neka njih, bolje da oni pljačkaju i kradu, nego da nam se omladina pretvara u ono što nije i fizički i psihički.ajoj. puno toga. kompleksno je to. ali u kratko ništa dobro. zlo .komunizam.
sve počinje na trans-ideologiji. znači postoje muškarci koji kažu da su žena. i sada ako TI tome muškarcu kažeš da je on muškarac TI dobiješ kaznu.
u kanada postoji kazneni zakon. znači zamisli da imaš dijete. i tvoje dijete između 8-15 godina ode u školu i dojde doma i veli da je trans( to jest suprotni spol). recimo da imaš kčer IVANU.
i ivana jednoga dana dojde iz škole i kaže da je IVAN. muško. ti onda kao roditelj veliš svojoj kčeri ivani da je ona žensko. onda tvoja kčer tebe prijavi policiji da ti napadaš njeno trans opredjeljenje(ludilo). i TI dobiješ novčanu kaznu. i normalno budeš proglašen za luđaka,nazadnoga seljaka,klerofašista itd...
ima toga još puno.
Aj šta volim biti nazadan, zatucan i konzerva u takvim okruženjima...ajoj. puno toga. kompleksno je to. ali u kratko ništa dobro. zlo .komunizam.
ima toga još puno.
Zaostalost je postala jedna vrsta mode. Pomodno je i popularno biti zaostao… Civilizovani sa zavišću gledaju na zaostale. Zaostali su postali nosioci napretka, sinonim zdravlja, avangarde. zaostali imaju budućnost.Aj šta volim biti nazadan, zatucan i konzerva u takvim okruženjima...
Ovo je bilo što bi sinjani rekli u sridu,iliti u centar.Ma neka, idemo ka devastaciji populacije, a to i je cilj.
Lagano sjesti uz riječicu Li, ponijeti sikiricu i britvicu, sagraditi kućicu i imati svoju slobodicu, biti slobodan od aP&co.,wokeRaša, pOkeraša, jeBača, kUrvi, peDera, zIheraša, #SamouzdravmozakjEbača, lažnih Prijatelja, kOlega, Kamatara-bankaRa, konzumErizma, Nitkova, bItangi, Sebe samih i okolinE.
Tko razumije, shvatit će. Trenutno nije cilj ići dalje, već što više podijeliti i unazaditi društvo.