• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Studentica

  • Temu pokrenuo Studentica
  • Datum prvog posta
S

Studentica

Guest
Dobra dan svima koliko Vas ima :)

Buduci da sam se tek prijavila na forum, smatram da bi bilo lijepo da se bar kratko predstavim. Dakle, studentica sam agronomije, iz Zagreba, studiram u Zagrebu i trenutno sam u izradi diplomskog rada na temu "Model proizvodnje biodizelskoga goriva u Zagrebackoj zupaniji". Na ovaj sam forum naisla pretazujuci podatke za diplomski po googleu i mislim da biste mi mogli pomoci, pa sam se i prijavila. Da ne duljim vise ... Pozdrav!
 
Z

zrine892

Guest
ooo...imamo jednu clanicu...dečki molim kulture...hehe :) :)(tko rano rani dvije sreće grabi)
puno sreće u diplomskom radu...nadam se da cemo biti od koristi... :p :p :mrgreen: :mrgreen: :blackeye
 
P

paor

Guest
seko, mislim da si, za početak, izabrala krivu županiju, osima ako nisi u biogoriva ubrojila i ovaj martinjski alkohol (koji sad teče u potocima) :D

dobrodošla na forum
 
K

KRESO

Guest
Fala ti moj bože ,što i žena tu ima :mrgreen:
šala mala , dobro došla - struke nikad dosta!
 
Z

zrine892

Guest
ajde dosta hvalisanje...dajte podatke koje studentica lijepo zamolila...:):)
 

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,295
Eto pozdrav za jednu novu članicu nadamo se da če ipak posječivati ovaj naš forum. :lol: :lol: :lol: Biti ču otvoren imao ovdje dosta poljoprivrednika koji imaju i zemlje dosta i i nisu oženjeni pa da ti dođeš ovamo u slavoniju i ovdje i ostaneš :lol: :lol: :lol: . U Zg nema toliko zamlje. Dečki potrudite se ;) ;)
 

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
755
trenutni model proizvodnje biodizela u zg županiji ti je mućenje nafte i pregorenog ulja iz restorana u omjeru 50-50 na jednoj privatnoj benzinskoj i onda ti auto lijepo crkne ,provjereno.
 

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,940
Ima onaj čovjek u Donjoj Bebrini koji radi pogone za izradu biodizela na vlastitim gospodarstvima...Ako želiš podatke,mogu se podrobnije infomirati..
 

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
trenutni model proizvodnje biodizela u zg županiji ti je mućenje nafte i pregorenog ulja iz restorana u omjeru 50-50 na jednoj privatnoj benzinskoj i onda ti auto lijepo crkne ,provjereno.

ee breza moj stari je vozil auto na biodizel...kupoval ga je na akordu u gredi...u tvom susjedstvu...dok god je bilo biodizela...i auto je išel...niikakvih problema nije bilo
 

Najnoviji postovi

Na vrh