• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šumarski traktori i vitla

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,557
Evo jedne spojnice za sajlu.

Prilozi

• IMG_20210223_130658.jpg
    IMG_20210223_130658.jpg
    21.4 KB · Pregleda: 28
  • IMG_20210223_130637.jpg
    IMG_20210223_130637.jpg
    18.5 KB · Pregleda: 28
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Smilane daj malo objašnjenje šta da točno gledamo? Mi koji neznamo.
Evo ja neznam o tome ništa, vidim vitlo ko i svako drugo, u čemu je razlika? I kako to da se sada ruše drva kad je sve zeleno? Nema zabrane sada?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ovo je 8 tona snage vitlo i može dobro povući, a baš bi volio vidjeti kako krpan ili tajfun ovo izvlači sa nekim drugim traktor iste konjaže kao Ursus. Samo na ovom vitlu bi trebalo kvačilo malo preraditi da se ne mora ovako držati.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,557
Ma postavio sam video na koji naidjoh da se vidi snaga i kiko moze povuci. U nekim komentarima je bilo kako ovo nije kvalitetno vitlo, pa oni koji su to komentarisali neka usporede. Cijena, snaga, slaganje sajle i koliko ima sajle. Steta to nije snimljeno da se vidi i kako je prelijepo slozena sajla, kad ovako vuce, a ima je duplo vise od ostalih vitlica.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,748
traktor je prejak za to vitlo...kad se traktor digne u zrak, moral bi motor malaksat...tak je na mom vladimircu... :hahah:...traktor krepa, samo se ne mrdne sa zemlje ni milimetra... :hahah:

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ne može motor tako lako ugušiti jer Ursus vitla preko brzina, zato ovoliko može povući, a da vitla direkt na 540 obrtaja teško da bi ovo mogao krenuti.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,557
traktor je prejak za to vitlo...kad se traktor digne u zrak, moral bi motor malaksat...tak je na mom vladimircu... :hahah:...traktor krepa, samo se ne mrdne sa zemlje ni milimetra... :hahah:
Traktor i treba da ima snage, da se negusi vec da popuste lamele. Ako traktor crkava na vitlu netrebaju lamele, . Ako crkava onda je to bas zgoda, upali , do vitla , zapelo ugasio , nema sta kad privuces drva, jezik do koljna ajd kuci nema rada. Kod mene na cereslu podeseno, da crkava al na 13/15 tona, i nemam lamela.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Nagledo sam se po sumama i krpana,karasa,tajfuna,uniforesta i stotine kucnih drlja i mislim da ni jedno neslaze ovak fino

Najnoviji postovi

Na vrh