• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šumarski traktori i vitla

G

Guest

Guest
zaboravil sam napisati da sam u ovoj koju imam u brdima bio samo jednom i tesko da bih je bez pomoci mogao pronaci.

G

Guest

Guest
ta me ni ne zanima previse jer do nje imam se taljigati s traktorom vise od sat vremena pa sam rekao nek bude kvragu, sve dok ne bude gps jos povoljniji pa onda odem jedanput s tastom i snimim si situaciju gdje je da barem kasnije znam za medju.

R

Ratarko

Guest
A koji sam tukac , imam gps a ne bi se toga niti sjetio kada bi išao u tu svoju šumu , hvala što si me podsjetio.

R

Ratarko

Guest
Ajoj , imam tri .
Jedan Garmin GPS Map 60CS , može i u auto ali je bolji za planinarenje i slično , za njega ide Adria Route karta HR , Topo HR a imaju i sve karte svijeta. Odličan uređaj ima , može pasti u vodu i ništa mu neče biti .

Drugi je PPC Compaq iPAQ 3970 , isto stariji model , sa BT GPS Haicom 406 senzorom on ti je bolji za auto , na njega idu sve žive karte .

Treči je najstariji , Garmin eTrex Euro , nema kartografije ali osnovne funkcije ima , kompas , track log , snimanje točaka ...

R

Ratarko

Guest
mario kaže:
Za što ti trebaju tri? Kakvi su na cesti?

Reci adresu sa kučnim brojem koju želiš u evropi i tamo sam , sad znaš zašto ih imam i zašto sam ih kupovao tijekom godina 8) .
Kada idem "van" po strojeve nitko mi ne treba i ne sekiram se .
Prvo sam iz zafrkancije kupio jedan GPS bez karte ( davno ) pa sam vidio da je to čudo prilično precizno , oko 5 metara . Onda sam kupio jedan sa kartom i on je bio još precizniji , 3 metra , i zbog kartografije neuporedivo upotrebljiviji , luda stvar .
Onaj treči sam dobio na poklon .

G

Guest

Guest
jos malo dok proradi galileo bit ce jos preciznije, jer misim da je ova preciznost maximalna sto su ameri dozvolili za civilnu upotrebu, zato je i eu krenula sa izradom sistema galileo.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
ni mi je jasno kako ne znate gdje su vam šume a šta da se nešto nedaj Bože dogodi onima koji znaju!

R

Ratarko

Guest
Ma imaš ti do Galilea još dosta , sto posto do 2012 neče šljakat kako treba , tek je valjda prvi satelit lansiran koliko ja to pratim .

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Å UMARSKI ZETOR
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

P

pyrc

Guest
Evo i jedan link slovenske firme Uniforest.Oni su prije radili za Tajfun pa je onda par inženira otišlo,da nešto rade i na svoju ruku. Obrisan neispravan link.

O

okram_ca

Guest
Gde mogu kupiti ovo Vitlo ili od nekog drugog proizvodjaca

580313g8r6.jpg
[/quote]
Gde mogu kupiti ovo Vitlo ili od nekog drugog proizvodjaca???
Dajte mi link nekog sajta ili broj telefona fimre.
Ja se nalazim u Srbiji.

Č

Čugi

Guest
Marko, ;) evo jednog linka - Obrisan neispravan link. , odakle si? Čačak? Čime se baviš? Dobrodošao na forum!

O

okram_ca

Guest
quote="okram_ca"]
okram_ca kaže:
Ljudi pomozite u nevolji sam treba mi ovaj tip vitla ali nigde nemogu da ga nadjem.Nasao sam ga na jedno mestu ali tamo su bas nerealne cene.
Nije bitan proizvodjac ali mi treba ovaj tip.
Imam posla preko glave a nema vitlo.Pomozite mi!!!!
Unapred zahvalan.

Najnoviji postovi

Na vrh