hrvoje01
Aktivni član
- Tu od
- 7 Pro 2010
- Poruka
- 1,362
solidno za taj traktor usudio bi se reći vrlo dobro
solidno za taj traktor usudio bi se reći vrlo dobro
pa dobro je da je vitlo sto jace i sire kako bi se dobilo na stabilnosti i sigurnosti mislim da bi adekvatno bilo krpan serije e 3,5-4t,nedavno smo isprobali iako se tim ne bavim poslom ,vise ispitivanjem mehanicko tehnickih karateristika krpan 5si 70 m sajla i 5te 70m sajla fi 10 tezine blizu 400kg noseno na imt 60ps,dosta su se solidno pokazala izmedju ta dva vitla nema razlike u biti su ista,uvijeti su bili teski nepristupacni pa posebno se pokazalo sa pomocnom koloturom sto je opravdalo,orudje
a s čim se ti točno baviš stalno iznosiš nekekve paušalne zaključke
pa nije pausalna,,isprobali smo ga doista,pa ovako vitlo ljudi kad budete kupovali,,,dalinsko upravljanje vitlom kako za odmotavanje sajle tako i namotavanje pod teretom i neovisna vanjska kocnica pod vertikalnim teretima i daska sto sira ,,vitlo je pravo bez obzra na marku,,,,sve ostalo su toljage ,jednostavno,,malo vise kosta ali za profi poso bez dilema,,,,,,,,
ok ajde ti nama reci gdje ti to ili vas više testirate strojeve pa pošto sam ja blizu tebe zovi me možda i ja naučim nešto pametno:icon_pray:
neuki smo mi za njega,vidiš da je čovjek stručnjak za ispitivanje i atestiranje strojeva raznih vrsta;vitala,motornih pila....
Ja sam u nekoj od tema zamoilo za odgovor koji to njegov tim testira motorne pile,nakon što je popljuvan Stihl ko najveće smeće na kugli zemaljskoj,pa sam odgovor dobio "malo je falilo" mislim da dobijem odgovor.nerd):
e,pozdrav svima,pa vidim dobro zapazate,no zasto sam ja tu i koristim se forumom vec sam jednom piso o tom ,sve vase komentare ,osude,miisljenja,idr na moje pisanje ,respektiram ,i zahvaljujem vam,e niste se mozda zapitali koliko ste vasima pisanjima ,izlaganjima ,savjetima ,iskustvima,primjedbama,pomogli ljudima u rijesenju problema ali isto tako unapredjenju ,stvaranju nove ideje onih koji produciraju fabrikate osmmisljavajuci ih i usavrsavajuci prateci vas ,kao potrosace ,testiranje u praksi nije bas tako brzo i jednostavno da bi fabrikat opravdao kvalitetu i sigurnost,visoka strucnost nije dovoljna vec i vasa iskustva,hr je jos uvijek podrucje gdje svasta moze prodavati najcesce smece,nazalost,nesto manje u zad,vrijeme zbog novca ali to je dr tema ,a sto se tice ,vidimo se ,najdemo na pivi,svijet je mal,,zapravo skoro sam rijetko u hrvatskoj,,,eto prijateljski pozdrav,,,,ok ajde ti nama reci gdje ti to ili vas više testirate strojeve pa pošto sam ja blizu tebe zovi me možda i ja naučim nešto pametno:icon_pray:
e,pozdrav svima,pa vidim dobro zapazate,no zasto sam ja tu i koristim se forumom vec sam jednom piso o tom ,sve vase komentare ,osude,miisljenja,idr na moje pisanje ,respektiram ,i zahvaljujem vam,e niste se mozda zapitali koliko ste vasima pisanjima ,izlaganjima ,savjetima ,iskustvima,primjedbama,pomogli ljudima u rijesenju problema ali isto tako unapredjenju ,stvaranju nove ideje onih koji produciraju fabrikate osmmisljavajuci ih i usavrsavajuci prateci vas ,kao potrosace ,testiranje u praksi nije bas tako brzo i jednostavno da bi fabrikat opravdao kvalitetu i sigurnost,visoka strucnost nije dovoljna vec i vasa iskustva,hr je jos uvijek podrucje gdje svasta moze prodavati najcesce smece,nazalost,nesto manje u zad,vrijeme zbog novca ali to je dr tema ,a sto se tice ,vidimo se ,najdemo na pivi,svijet je mal,,zapravo skoro sam rijetko u hrvatskoj,,,eto prijateljski pozdrav,,,,
"slavonac" jel to ti i tvoj tim(čini mi se da si ti sa sobom na "oni") tamo negdje "vani" testirate strojeve na Imtu od 60ps, hehe...dobra ti je ta:icon_super:????
Blefiraš ti nas od prvog posta meni se čini...:icon_eyes:
[YT][/YT]
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=yN8nj-yw2HM[/YT]
sasvim solidno, iako sam mišljenja da krpana od 4 tone ima sasvim dovoljno za taj traktor...
Nije ti malo preslaba ova daska?