D
djoomla
Guest
neznam za 12 i 16mm
10mm presana 23kn
U Sloveniji 70m 10mm 180eura
Pa ta cijena sto si naveo u Slo 180€ za 70 metara 10mm prešane je za 20-30 lipa skuplja nego kod mog lokalnog trgovca
neznam za 12 i 16mm
10mm presana 23kn
U Sloveniji 70m 10mm 180eura
ma ide dobro,to bracika oce malo nafalt vitlo gle jako i čvrsto je,a na klin a ide,isti ti klinac kokad ide direkt sa kardana jeld,dakle nece nikak da prokliže ili puca sajla ili kardan ili traktor,drugoga nema,stima da moš prekint radnju na vitlu ko sa klasicnom lamelom.swizach... nisam zval za to vitlo ! A kaj onda ? Mulja nekaj kad velis da je 5, a ne 7 tonsko ? I jel dobro to tak na klin ??
Tri soma kuna mi se ne cini puno za 5 tonsko, ali ak je stvarno OK !!!!?
Kad smo kod PŽ,dal je to ista ekipa u kojoj je i oni stariji ćovik koji po PŽ vozi oni stari zetor šestak sa vitlom.Viđa san ga u Arslanovci i okolini grada.
i ja privitlavam borovinu na ravno gdje ekipaža može pokupiti gadi mi se ta borovina
Vračanje je problem , idi odmah na hidrauliku .na zalost to se desava,ja sam nabavio vazdusni cilindar za otvaranje vrata na autobusu pa da stavim njega da nateze lamelu jedino neznam koliko brzo ce da vraca,razmisljam i o hidraulicnom cilindru ,sta vi mislite o tome
Po meni je bolja opcija zračni jer možeš lakše da manipulišeš sa silom povlačenja , i sigurno će se brže vraćati nego hidraulični