Pozdrav... ove godine prvi put sijemo suncokret pa bih treba par savjeta. Sijemo pioneer P64LE99 na cca 1 ha. Mislio sam ga sijati na 22 cm? E sad što se tiče korova... Prskao bih ga nakon nicanja u split aplikaciji Expressom, to je herbicid za širokolisne korove, pa me zanima da li se smije pomiješati s Focus Ultrom? Ili ako možda imate neku drugu kombinaciju herbicida za preporučiti?
Hvala na pomoći.
Herbicidi protiv širokolisnih korova u suncokretu bilo da je CF tehnologija u pitanju ili Express, svakako se ne mešaju ni sa čim. Preporučljivo je sačekati barem sedam dana nakon tretmana do prskanja protiv uskolisnih korova i tada možete dodati gnojivo, fungicid ili insekticid u rastvor.Pozdrav... ove godine prvi put sijemo suncokret pa bih treba par savjeta. Sijemo pioneer P64LE99 na cca 1 ha. Mislio sam ga sijati na 22 cm? E sad što se tiče korova... Prskao bih ga nakon nicanja u split aplikaciji Expressom, to je herbicid za širokolisne korove, pa me zanima da li se smije pomiješati s Focus Ultrom? Ili ako možda imate neku drugu kombinaciju herbicida za preporučiti?
Hvala na pomoći.
Sve isto radim ko za kukuruz. Urea širom 150kg/jutro i 200 kg 3x15 u sijačicuKak gnojiš ti osobno, ko i kukuruz, jače, slabije? Pitam pošto znam da ti u kukuruz puštaš u sjetvi kroz sijačicu.