• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SUNCOKRET sjetva-žetva

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,650
Ovisi os godine do godine, ako je vrijeme idealno za primjenu zemljišnog kao što je to ovih dana kod nas onda:

Racer ili Stomp Aqua, Pledge ako nema ništa drugo.

Nakon toga bilo što bazirano na Tribenuronu, cijenovno što jeftinije, ako uspiješ poklopiti dva splita Viballa ti ni ne treba, jer Viballa je vrag, otkida dio prinosa pa je ja izbjegavam, jedino ako baš ne uspijem riješiti ambroziju sa tribenuronom, onda posežem za Viballom.
Evo upravo ide kombo Pledge 50g/ha i Racer 1.5L/ha plus Herkukes 2L/ha zbog površinskog amelja, da se pobije sve.

IMG_20250505_133404.jpg

Posljednje uređivanje:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,099
Ja sam ga sa stompom, to mi je jedino dostupno.
Možda sam i ja trebal odma herkules ubaciti, ima zelenog kaj je preživelo pripremu. Jel stignem još sa herkulesom? Ne bi trebalo biti problema još par dana dok kiša prođe?

Najnoviji postovi

Na vrh