• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sve o grahu

• Temu pokrenuo Miodrag40
  • Datum prvog posta

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
328
Jako je kompleksno na to odgovoriti . Uglavnom pola doze Coruma ne vise od toga .

Posljednje uređivanje od moderatora:

JosipM176

Član
Tu od
28 Stu 2021
Poruka
60
-Ja sam zemljisni Stomp aqua, i pulsara 40 u dvije korekcije po 0.7dcl

-Ako neko treba iman viska za prodaju tresnjevca, za sadnju ili konzumaciju. - Ociscen

glavonja

Član
Tu od
6 Kol 2012
Poruka
51
Pozdrav kolege po grahu sadim grah niski trešnjevac pa me zanima s čime čete ove godine boriti se sa korovima ja sam do sada koristio Dual i bio sam zadovoljan vidim da vas ima koji ste koristili corum kako vam se pokazao Duala sada vise nema pa me zanima alternativa osim naravno motike:cool:dali je ko koristio Basagram ili Challanger da čujem iskustva

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
890
Pozdrav,
Jeli netko možda radio korove u grahu sa sencorom i frontierom?
Ovo i mene zanima.....imam za soju Senat WG i Koban pripremljen pa sam mislio i nekih 300m2 graha poprskati .Da li je tko radio i da li funkcionira? Koja doza?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,989
Pozdrav,
Jeli netko možda radio korove u grahu sa sencorom i frontierom?
sa Frontierom sam radio pred desetak godina zadnji put, on je bio ok osim za slak i osjak, ali ako se dobro sjećam, primjena odmah nakon sjetve.
Jedino ga ne smiješ koristiti ako bereš mladi grah, ne iziđe karenca. Zato ga ja ne koristim, više stari grah ne uzgajam, samo mladog šibamo...

Najnoviji postovi

Na vrh