• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Svinjogojstvo

husqvarna365

Dobro znana faca
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
1,020
Kolege imam problem sa krmacom
Oprasila se prije 13 dana
12 živih 2 mrtva
Izbacila je posteljicu
Ali nakon 2 dana prestala je jesti
Samo pije Vodu
Nema stolicu
Veterinar je 2 puta davao terapiju ali nista
Neće ni jaje ni kašu

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,301
Bitno da pije vodu.
Vjerovatno je prašenje bilo teže i to je to.
Što je veterinar dao od terapije?
Probaj sa srdelama ali ih odmrzni prvo,ili ribice iz konzerve,to obično upali.
Ja sam znao i pekmez,i to je pojesti znala.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,399
Najverojatnije si mislio na prašćenje? Nije valjda bilo problema i kad se prašila? Teže prašenje je moglo biti ako je nerast ili veterinar bio pretežak. :ppozdrav:

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,810
Da li ti se nalazi u uklještenju? Ako je pusti ju iz uklještenja i probaj sa travom i zemljom.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
351
Kupil 2 odojka pred par dana, cca 35 kg, dobro izgledaju, zdravi, ali slabo se hvataju hrane u koritu, trave im ne mogu dati koliko pojedu. Mješam kukuruz+tritikale 2 naprama 1 + Piggy protamino i malo Mavaks. Vodu imaju na pojilici, duda. Ima kakav sastojak da ih potakne da bolje jedu smjesu ili se samo još smještaju na novi prostor?

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
351
Cijepi ivermektinom ako imaš. Sa 35 kila su prerasli pigi, sad su već za premium.
Misliš da imaju crijevne parazite, inače nemaju druge simptome, normalno se ponašaju, nemaju proljev, ne kašlju, sve ok osim što se slabo privikavaju na promjenu hrane.

Najnoviji postovi

Na vrh