B
branko
Guest
mada ja nisam bas pravi primjerak, ali otvaram ovaj thread. drzim od 6 do 8 krmaca.dosad mi je dobro islo sve dok nije zaj.... ova kuga.ja sam dosad samo hranio odojke do cca 27/28 prosjeka ali sad sam bio prisiljen napraviti prirucni obor jer ih ne mogu prodati.
Obrisan neispravan link.
ovo je jedno leglo od 10 komada , starih 6 dana
Obrisan neispravan link.
drugo leglo, 12 komada, 5 dana, u biti jedna je imala 8 a druga 14 pa sam dva prebacio tak da ovu malu rasteretim a i vjerojatno ce ih vise ostati.
Obrisan neispravan link.
tu sam spojio dva legla , ukupno 20 komada, stari su 4 mjeseca, njih radi kuge nisam mogao prodati pa ih sad tovim.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
ove dvije lopte nisu slucajno tu, vec da "djeca" igraju, jer su odojci jako razigrani a i kad imaju neku zanimaciju manje se grizu, samo su im lopte vec pomalo dosadile pa cu im morati nabaviti neke druge igracke (auto guma) :lol:
Obrisan neispravan link.
ovo je jedno leglo od 10 komada , starih 6 dana
Obrisan neispravan link.
drugo leglo, 12 komada, 5 dana, u biti jedna je imala 8 a druga 14 pa sam dva prebacio tak da ovu malu rasteretim a i vjerojatno ce ih vise ostati.
Obrisan neispravan link.
tu sam spojio dva legla , ukupno 20 komada, stari su 4 mjeseca, njih radi kuge nisam mogao prodati pa ih sad tovim.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
ove dvije lopte nisu slucajno tu, vec da "djeca" igraju, jer su odojci jako razigrani a i kad imaju neku zanimaciju manje se grizu, samo su im lopte vec pomalo dosadile pa cu im morati nabaviti neke druge igracke (auto guma) :lol: