• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tajo pajo

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
537
Pozdrav drage forumašice i forumaši. Živim i radim u Zagrebu, a preko vikenda supruga, naša curica i ja biježivo van grada na selo, dedi i baki. Jednoj u Varaždin,a drugoj u Garešnicu. A tamo već znate kako ide, čekaju nas kao ozebli sunce, pa napravi ovo, pa posjeci ono i tak. Nije nam teško, dapače.
Od mehanizacije nađe se svašta: Štore 402, motokulitvatori, motorke, trimeri, motike (Bosančica), krampovi i sva ostala pokretna i nepokretna sklemarija potrebna za rad i život na selu.
Čitam vaš forum već skoro godinu dana i uistinu ste nadahnjujući izvor savjeta i informacija.
Eto, toliko za početak. Da ste mi živi i zdravi bili!!!
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša.....:partyman::partyman:
Svako delanje u zemlji je bolje,,,od života u gradu........:weedman:
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mladiću i dobro nam došal!, čitamo se ...
 

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
537
U među vremenu sam se opremao s mehanizacijom. Imao sam Vladimirca T-25, pa ga prodao. Kupio sam krajem prošle godine Torpeda 4506. Njegov bivši vlasnik nije ga baš održavao tako da ima dosta sitnica i malo većih sitnica za dotjerati. Od priključaka nabavio sam jednobrazni plug IMT 16''. On je bio za Vladimirca. S plugom sam jako zadovoljan. Zaorava sve živo :) Imam i tanjurače Lemindove 20 diskova sa nadograđenim drljačama. I to je bilo za Vladimirca. Tu je još stražnja kosa IMT te gico-bus domaće proizvodnje. Slike bit će uskoro.
 

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
537
A gdje nestade Štorko?

Štorac je još na svom radnom mjestu/zadatku kod mog tate. Vozim ga i ja kad stignem. Torpedo je na drugom kraju i na drugim zadatcima. Evo par slika koje sam našao na računalu.
 

Prilozi

  • DSC00319.jpg
    DSC00319.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 31
  • DSC00603.jpg
    DSC00603.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 32
  • DSC00674.jpg
    DSC00674.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 31

Najnoviji postovi

Na vrh