• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tanjurača

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
665
I ja tražim neku tanjuraču za 7340 nekako mi se najviše sviđa kratka tanjurača samo sa 2.5m ne znam kako bi išlo

juzny90

Član
Tu od
8 Sij 2019
Poruka
89
Ferocoop 24 diska sa 560 promjera diskovima taman,radio sam sa kumovom 28 diskova 560 promjer diskova,jd 70ks ide dobro(veci ju je problem nositi nego vući),ali ipak bi se odlucio za 24 diska,laksa za nosit i za vući IMG_20200425_160030.jpg IMG_20200425_160046.jpg

Posljednje uređivanje:

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Kada bi si nabavljao nove tanjurače nabavio bih kratke sa onim valjcima ili zvijezdama otraga. Mislim da su puno efikasnije od ovih klasičnih.

RYOU

Član
Tu od
31 Lis 2015
Poruka
174
Ferocoop 24.....
Hvala na slikovitom objašnjenju, bliži sam sada ovoj sa 24 diska.
Kada bi si nabavljao nove tanjurače nabavio bih kratke sa onim valjcima ili zvijezdama otraga. Mislim da su puno efikasnije od ovih klasičnih.
Da li je isti standard veličine diska, broja diskova i snage kod kratke? Tj. kakva je za vući? Vjerujem da se lakše nosi, možda ne radi valjaka koji joj dodaju težine ...

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
221
Pozdrav rajo.

Posedujem OLT 20diska,nazubljeni prednji i zadnji diskovi. Ne svidja mi se što ne može kao IMT tanjirača da prednje diskove tj baterije još više ukosi i sredina bude ne potanjirana.

Danas sam naleteo na Bosansku tanjiraču,vlasnik bi je prodao. Sva u koprivama pa nisam puno mogao videti.
1 pitanje, jel teža od pomenute tanjirače OLT?
2 pitanje, jel bolje tanjira od OLT?
3 pitanje,kakve ona ležajeve ima?

Unapred hvala na odgovorima.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,400
Misliš na one koje izgledaju jednako kao OLT-ove ili one s U profilima?

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
221
Različite od OLT,narandzasta boja, ima klinove za blokadu baterija kad se ukose.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,400
Napravi još jedan zub na kod ručice za zakretanje, pa budeš mogel više zakositi, na način da ručica ide više naprijed (tak smo mi napravili na tanjuračama Bos. Dubica, koje izgledaju poput OLT-ovih).
Lageri su kuglični, mislim da je osovina 30x30.

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
221
Jeste,takva je tanjirača.

Nisam znao da ima 2 modela Bosanske Dubice.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,400
Ak se dobro sjećam, na ovima iz Bos. Dubice su 30x30.

RYOU

Član
Tu od
31 Lis 2015
Poruka
174
Ja sam se odlučio na v28, 510 disk. Da li ima velikih razlika među proizvođačima, tj. da li ferocoop zadovoljava kvalitetom stroja i rada? Vidim da ga hvalite ali za svaki slučaj da pitam. Naravno da za Lemken i sl. strojeve nemam financija... 😁

Najnoviji postovi

Na vrh