Barem da su malo kreativniji. Danas sam bio u savjetodavnoj sluzbi (jos mi nije jasno kako sam pomislio da bi ista korisno mogao saznati od tig parazita, al ajd, desi se svakome) i prelisto sam malo te letke o tim novim propisima. Majko milena, pa mi smo u osnovnoj skoli radili bolje stvari na kompu. Naljepili neke slike s neta, sve iz amerike s traktorima i situacijama koje su kod nas nerealne. A sve je tiskano na papiru za printanje. Ja sam dosao pitati par stvari u vezi ekoloske proizvodnje, gospodja me lagano odpirila i rekla kako oni nemaju pojma o tome. I dala mi neke adrese u Osijeku, ali samo za dvije zna da to rade, a ostale nema pojma. Prije mene je bilo jos dvoje ljudi koje je isto tako odpirila jer se mora posvetit nekim jakoooo vaznim strankama i da dodju kasnije. Dakle, ti paraziti moraju od necega zivit, pa natiskaju nekih infantilnih brosura, odrze neke tecajeve o cemu - jasno, nemaju pojma i uzmu 600 kn po covjeku. A pitanje je koliko ce jos na tih 600 nakalamit. Nema to veze s EU, ovo je nas problem. Produkt nepotrebne birokracije i parazita. U pravilu sam da se sve dovede u red, pogotovo po pitanju otrova. Ali ovo sto rade je kretenizam. I to tezi oblik.