• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tegljenje drveta iz sume

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
tako je samo se posade mjenjeju i gorivo sipa perja se noć dan jer kasnimo sa rokom

Posljednje uređivanje od moderatora:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Evo mog idejnog rjesenja za transport alata u sumu. Najmanje tu smeta !

Prilozi

• 2014-01-02 13.25.45.jpg
    2014-01-02 13.25.45.jpg
    71.3 KB · Pregleda: 332
B

bosniahos

Guest
Baš me zanima kako bi momci u plavom napisali u zapisnik,bez atesta i obrta.

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
e da i to,, ali ako ih ne priveže mogu mu ispasti,, a čini mi se da se mogu i dosta izguliti

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Decki.... osigurano je to sa gumama, bez brige.... Ovo sam " pohital " gore samo zbog slikanja, inace se to sve poveze !
Atest ???? Ma kakav atest za sumu .... Kaj god....

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,735
viš, ova ideja mi se dopada, al ja bi to napravil s prve strane prikolice...na njenim špicama...
...tu i tam se isplati malo pratit ovaj forum..:icon_thumright:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Zato i jesmo ovdje i stavljamo slike, raspravljamo i td itd ....
Eto ja danas na crtala pluga navaril vinkle, a savjed i ideju sam dobil i pokupil ovdje na forumo !

B

bosniahos

Guest
Neznam,moždak misliš dasam to napisa date zbunim ili druge,ali san se nemalo iznenadi kad me gosn policaj tako zapita.A reko pa zar se to mora kad on ka iz topa a da nemaš plavac u tanku.U reko jebat te, bolje mučat.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Znam da u nekim krajevima itekako Policija " pretjerano " radi svoj posao, ali kod mene ne ! Koliko god sam blizu grada, toliko sam i daleko ! Nema ovdje Policije, a na glavnu cestu, kad odem i uputim se prema gradu.... kuc kuc o drvo... nisu me do sad zaustavili, a niti sam cul da su ikoga gnjavili tko ima traktor !

viš, ova ideja mi se dopada, al ja bi to napravil s prve strane prikolice...na njenim špicama...
...tu i tam se isplati malo pratit ovaj forum..:icon_thumright:

Razmisljal sami i ja da to sve uglazbim na prikolicu, ali mi bi bio problem kod veceg skretanja.... Definitivno bi nesto od tog alata podrobil blatobran, ili bi neki alat podrobil lampu ! Zato mi je ovo puno bolje ! Montazno je, ne smeta i skinem kad mi ne treba !!

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
A reko pa zar se to mora kad on ka iz topa a da nemaš plavac u tanku.U reko jebat te, bolje mučat.

Mene ni kod mene u kraju policija dolazi najcesce oko tehnickog i kad je sezona dosta cesto kontroliraju dal imaju regu i kad je bio inspektorat za gorivo niko ko ima plavi u traktoru nisu mu nista rekli osim ko ima lozu tak da ovaj tvoj policajac nema pojma drzava ti je dala to gorivo da ga koristis!!

B

bosniahos

Guest
Ma pusti ih,sad ritko maše jer su iz proračuna dosta izgubili para a svako malo im njihova pravna služba radi dopune i obrazuje ih.Nema viš onih glupih,a zavisi podosta o ravnateljima p.p. i inatu istih.
Da mc u slučaju da uhvatiš drvokraditelja traže hrpu papira dal je to tvoja šuma,omeđama da nepišem i johohooo tog.A madr fakera samo da po glavi ne poglade.Imam takvog teška socijala puno dvorište dice i drva a bezzemljaš.I onda ako se uinatiš i pokreneš postupak ispadne uia vuk jagnje.

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Evo i ja danas započeo sa spremanjem drva,doduše čistim međe do njiva al u tim međama ima po 10-15 metara drva,pretežito su tanja pa odma na licu mjesta sve pilim na kratko da si doma ne mažem sa piljevinom. Danas opičio 10 m u utorak nastavak i tako cijeli tjedan pošto sam na godišnjem pa da ga korisno potrošim

Neki na skijanje a ja u šumu,veči mi gušt

Prilozi

• DSC_0017.jpg
    DSC_0017.jpg
    74.7 KB · Pregleda: 229
  • DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 219

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
nema snjega pa svi nekaj pomalo hasnimo u šumi,vidim da si i kozaru dopela u šumu

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Tak je koza preseljena u šumu do daljnjeg,tanko od vrhova sve na njoj spilam, vrijeme je kao stvoreno za u šumu,naprosto uživam u šumi

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
A meni se smiju ovdje da mi je rijetka šuma :icon_anal: šalim se malo

E baš se i ja bavim sličnom rabotom , krčenej oko njiva i imanja , nije da ima nekih drva kao kod tebe ali ipak ima , više je do malo deblje šiblje ali sve je u principu drvo :icon_thumright:

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Ovo kaj ja krčim je od 5cm pa do 20,par komada bilo oko 30 cm. a ovo kaj se vidi na slici je šuma do moje njive,po njoj se vozim da ne gazim poorano, je i nije rijetka,sutra baš poslikam da vidiš,al ima ljepih komada u njoj,sve samo bukva i grab u prosjeko 60-70 cm debljine i ravni sa malo granja,milina,i veliki komad toga,šuma pola ravnica pola dots veliki brijeg al oped sve pada dole na ravno,a nije rušeno minimalno 30 god skoro pa ništa,ima čovijek love pa se grije na plin,a ja vodim svađu sa njim jer mi te njegove gromade rastu 15 metara od kuče i nedajbože da koja preko zime padne na kuču,sravnalo bi ju sa zemljom,ove godine porezao par grana pošto ga komunalni redar opomenuo i to je to

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Uh , kod tebe je to i dobro , kod mene maksimalna debljina je 10cm ali opet se sakupi dosta drva

Najnoviji postovi

Na vrh