očekivao sam odgovor, izračunata prosječna potrošnja u šumi tijekom vitlanja i šlajsanja za cca 8 sati rada tijekom jednog radnog dana, a prosjek uzet na bazi desetak takvih dana...
u hš to računaju po m3 i oni vode 2.5l po m3 ali realno je 1.5l po brdskom terenu...
u hš imaju torpedo, steyr i hittner a raspon snage od 55-120 ks
imamkolegu i to dobrog prijatelja koji vozi hittnera 120ks i dobro znam šta rade kad im dođu u kontrolu potrošnje brzina niže,uteraj ga kroz blato i pun gas dalje bolje da ne pričam koja je sljedeća metoda
To ti je ogroman traktor ...
210 konja ima i nekih 8 tona ...
Uuuuuuuuuuu da mi je ove kanđe negdje nabaviti,, skinuo sam sliku pa ako ništa probati ču nabaviti materijal pa nešto slično probati napraviti
Da je mrga je prava, no trebam neke konkretnije podatke od osobe koja ga posjeduje. Bitno mi je znati kako se ponasa u radu, posebno potrosnju, izdrzljivost i cijenu odrzavanja. Koliko god da volim IMT mora se biti oprezan sa njihovim traktorima posebice jacim, tezim. Osobno imam 577 i mogu reci da je nekako previse mekan na prednjim kotacima(semerinzi, pumpa za volan) kao i na zadnjim, veoma lako da se tako izrazim "procuri".
Ovisi stavi orginal semeringe a kad mjenjaš njih treba i ležaje.
Jer lažaji dobiju luft i razderu semering....
Sve je novo bilo i dobro placeno...jos je radio majstor koji je bio za vrijeme juge u Beogradu na praksi u tvornici IMT-a. Tip to stvarno zna, al opet curi...kupljen od sumarije, jos radi u sumi mozda je samo do toga...